Health,  Personal

Ik ben dankbaar, I’m grateful

Grateful zijn, oftewel dankbaar zijn. We zijn het veel te weinig. Want ook al gebeurt er een heleboel in de wereld wat negatief is, zijn er genoeg dingen waar we dankbaar over mogen zijn. En daar schrijf ik vandaag een artikel over!

Ik ben best wel dankbaar voor veel mensen en dingen.

– Leven
Iets wat iedereen niet gegeven is helaas. Ik ben dankbaar dat ik mag leven zoals ik leef en de mogelijkheden krijg die ik nu krijg. Hoewel ik niet vaak er bij stil sta is het leven toch wel fijn. Ik heb het soms niet makkelijk en tegenslagen maken het mij wel eens moeilijk. Vergeten hoe goed je leven eigenlijk is doe ik dan ook veel te snel.

– Kansen
Ik krijg zoveel kansen, zoveel mogelijkheden. Het is eigenlijk best bijzonder. Want elke kleine kans is eigenlijk heel erg mooi en daar zou ik meer dankbaar voor mogen zijn. Samenwerkingen, werkmogelijkheden enzovoort.

“I’m so grateful for..”


– Collega’s

Ik ben dankbaar voor mijn huidige collega’s hoewel de situatie niet altijd  geweldig is op het werk, zijn mijn collega’s een enorme steun. Ik kan op ze terug vallen, het allemaal met ze bespreken, feedback krijgen etcetera! Heerlijk om eens echt collega’s te hebben in plaats van collega’s die je wel ziet maar verder weinig mee ” kan”. (Sorry joyce, maar jij was altijd al meer een vriendin dan collega!)

– Familie en vrienden
Omdat jullie altijd voor mij klaar staan, me steunen en een oor geven wanneer ik dat nodig ben. Jullie zijn zo geweldig en ik zeg te weinig dat ik van jullie houd en jullie waardeer voor wie je bent. Ik ben zo intens dankbaar dat ik zo’n mooie groep van familie en vrienden heb. Niet te groot en zeker niet te klein. Maar precies genoeg mensen om bij te kunnen houden, want he, ik ben een drama in vriendschappen/familiebanden onderhouden.

Waar ben jij dankbaar voor?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.