Other

Ik ben camera shy..

Je zou het bijna niet geloven aangezien ik blog, vlog, instastories doe en alles. Maar als ik voor een professionele camera kom, dan haak ik instant af. Maar komende week ga ik toch de stap wagen. Wat ik eng vind en hoezo ik het nu wel ga doen? Dat lees je in het artikel van vandaag..

Professionele camera, een groepsfoto of iets dergelijks. Beide keren vind ik het enorm spannend als ik er op sta. Want soms sta ik er gewoon niet charmant op. Ik kan niet echt genieten van mijn lichaam op een foto en weet heel goed mijn juiste “angles” zoals onze mode bloggers dat altijd mooi zeggen.

Nee, hoewel ik in het echt best zeker over kom. Ben ik voor een camera zo ontiegelijk onzeker als de neten. Het is alsof er een knopje omgaat en ik gewoon niet meer functioneer qua zelfvertrouwen. Heel raar. Want als ik zelf foto’s maak is er eigenlijk helemaal niets aan de hand.

“Maarja, ik heb dus nu besloten om wel voor die camera te gaan!”

En daarvoor is sowieso 1 reden: Mijn blog. Ik wil namelijk iets meer professionele look qua foto’s op mijn blog hebben. Ik kan zelf wel een aardige foto schieten. Maar echte portretfoto’s dat lukt me niet echt. Daar schakel ik nu dus mijn beste vriendin in. Want als ik dan mijn angst onder ogen moet gaan nemen, dan het liefste met iemand die ik vertrouw en ken! Hopelijk maakt dat het minder awkward!

Maar ja ik wil dus voor mijn blog en dus instant ook voor mijn bedrijf nieuwe en vooral professionele foto’s. Ik denk dat de looks al heel veel zeggen over je bedrijf. Daarnaast is mijn lieve vriendinnetje echt mega getalenteerd. En vind ik het alleen maar tof dat ik straks een foto van haar hand op mijn blog kan hebben! Love it!

Ben jij camera shy?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.