Gymnastics

Iets wat ik enorm graag weer zou willen kunnen!

Door mijn knie ben ik heel erg gelimiteerd in wat ik kan doen. En nu ik een samenwerking aan ben gegaan met sportbay.nl, ben ik even extra met mijn neus op de feiten gewezen. Want er is namelijk één ding wat ik altijd heel leuk vond om te doen (te weinig deed, dat wel) Maar nu nog niet kan en mag! Wil jij weten wat ik eigenlijk heel graag zou willen doen? Klik dan even verder!

Ik kreeg een tijd terug 2 sport artikelen op gestuurd. Eentje daar van was een toffe foamroller waar ik vorige week over schreef! (Je leest het artikel hier!).
Naast de Foamroller zat er nog een pakketje bij, iets waarvan ik hoop het binnenkort  weer te mogen doen!
Wat dat is?

Speedrobe!

Een wat? Een speedrobe is en een bepaalde variant van het springtouw. Met een springtouw kun je snel touwtje springen, maar met een speedrobe kun je nog sneller! Een speedrobe is echt voor sporters die het touwtje springen naar een higher level willen tillen. Als je touwtje springt werk je aan je explosieve sprongkracht, je explosieve snelheid! Super fijn en gaaf om te doen!

Maar waarom wil jij dit weer kunnen?

Ik mag al 5 jaar niet springen. Af en toe doe ik het wel maar eigenlijk kan dat nog niet! Inmiddels ben ik aan het opbouwen met mijn fysiotherapeut en dat gaat best goed. Nu kreeg ik dit speedrobe binnen en eigenlijk begon het daar al met vormen van mijn doel.. Ik wil weer kunnen touwtje springen!
Niet omdat het zo leuk is om te doen (naja misschien wel een beetje), maar vooral omdat ik dat al jaren niet heb kunnen doen! Daarnaast lijkt het me ook super fijn om weer te kunnen werken aan mijn coördinatie en mijn conditie. Aangezien deze allebei niet zo heel goed zijn. Mijn coördinatie kan wel een boost gebeuren en mijn conditie is wel fijn om aan te werken nu het weer mag!

Mocht je nieuwsgierig zijn? Deze speedrobe kun je kopen op: Sportbay.nl Hij is niet duur dus dat is altijd fijn! 🙂
Doe jij dat nog wel eens? Touwtje springen? En gebruik je dan een springtouw of een speedrobe?

let me know!
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.