Updates

Hoi! terug van weg geweest.

Zo zeg, dit is een lange tijd geleden. Maanden van corona maatregelingen en grote beslissingen zijn er voorbij gekropen. Tot vandaag had ik nog geen moment dat ik mijn blog miste.

Gek genoeg zou ik deze blog op 1 oktober online gooien, maar verder dan de bovenste 3 zinnen kwam ik niet. De afgelopen tijd is snel gegaan, er is heel veel gebeurd wat ik gewoon weg niet in 1 keer kan delen. Maar ik kan je wel terug meenemen naar die maanden gelden toen ik niet meer een blog uit mijn vingers kreeg.

Mijn energie werd aan 1 kant helemaal leeg gezogen en aan de andere kant maar voor 10% gevuld. En als je begint met 100% dat word volledig leeg gezogen en steeds maar 10% terug krijgt. Dan kun je je wel voorstellen dat je vrij snel in de min zult gaan met je energie.

Ik wou hier niet aan toegeven. Het seizoen is nog niet afgelopen ik moet zorgen dat die meisjes allemaal veel energie krijgen in de online trainingen. Ik moet dit goed afsluiten en zorgen dat ik tevreden ben.

“Als je je voordoet als een ander, zul je de man met de hamer hard tegen komen.”

Ik merkte dat mijn energie steeds lager werd, ik zat daarnaast op verschillende vlakken niet goed in mijn vel en dat zorgde voor de nodige paniek intern. Je moet proberen om te leven naar je eigen waarden en normen. En niet omdat iemand anders zich zijn waarden of normen aan je opdringt. Daar ga je aan ten onder.

En hoe hard ik de afgelopen jaren heb geleerd dat ik het niet moet toe laten. Kroop deze heel subtiel er in en liet me keihard tegen een muur lopen. En geloof me, die muur was hard, maar de nasleep misschien nog wel harder.

Want hoewel ik een geweldig huis heb nu, de meest geweldige baan waar ik gewoon mijzelf mag zijn. de liefste vrienden en familie. Blijft die paniek soms nog gewoon komen en ik heb er (nog) geen controle over. Het is ook elke keer weer anders.

Ik weet ook niet hoe het gaat veranderen de komende tijd. Ik voel me alweer meer mijzelf. En het feit ligt er dat ik weer kan schrijven en dat kan ik alleen als ik een beetje in evenwicht met mezelf ben. We zullen het zien.

Zie je de volgende blog weer

X

One Comment

  • Deirdre

    Hi Froukje,

    Wat fijn dat het weer beter gaat. Kleine stapjes worden weer grote stappen, de tijd die dat nodig heeft gaat alleen soms zo langzaam in zo’n proces.
    Denk aan jezelf en blog ze als het goed voelt, en als het even niet gaat dan op naar het strand met je hoofd in de wind.
    ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.