Lifestyle

HOERA! MIJN BLOG IS 2 JAAR en een week + Winactie

Hoewel ik dit een week geleden had moeten posten, kwam ik er afgelopen zondag pas achter dat ik mijn blog verjaardag totaal ben vergeten. Wauw, job done well zeg maar. En eerlijk, ik lag ziek op bed. Had het gevoel dat mijn leven over zou zijn. Ja, ik weet het. Dat viel vast mee! En dat klopt! Ik voel me als een herboren zeehond inmiddels en kan eindelijk trots bloggen over mijn 2 jaar als blogger en wat er in het verschiet staat!

Het afgelopen jaar.
Was een jaar met hele grote pieken, maar ook met een aantal dalen. Want lieve mensen wat was het afgelopen jaar leuk, leerzaam en heerlijk! Ik vind het heerlijk dat ik nog zo intens van mijn blog kan genieten! 14.228 keer is mijn blog bezocht in het afgelopen blog jaar. Dat vind ik dus nogal wat! Dat zijn best veel mensen die mij elke keer bezoeken, naja mij, mijn blog. Mijn gedachten en hersenspinsel! Iets wat dus best wel cool is!

Het komende jaar
Ga ik het komende jaar door met bloggen? Ik heb het mezelf afgevraagd en om eerlijk te zijn, heb ik oprecht overwogen om te stoppen. Maar toen ging ik mij bedenken hoe ik mij zou voelen als ik niet weer iets ging schrijven. En dat deed me pijn, iets wat voor mij een teken is dat het nog niet klaar is! PRIMA! Voor mij was dit ook het moment dat ik van mezelf dan een koers moest gaan uitzoeken. Een proces waar ik nu nog druk mee bezig ben.

“Maar dat is niet alles!”


Winactie

Een verjaardag hoort ook een kleine winactie bij! Nu heb ik op dit moment geen heftige samenwerking. Maar omdat iedereen wel wat lekkers kan gebruiken verloot ik een heerlijk doosje chocola met een kleine verrassing onder alle leuke en originele reacties hier onder!

Want waarom wil jij een doosje chocola en kleine verrassing winnen?

xx Froukk

3 reacties

  • Rosita

    Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Dat jouw prachtige blog nog lang mag bestaan. (niet ermee stoppen dus?). Ik zat toevallig nog te bedenken hoe lang wij elkaar al volgen en spreken. En dat is nu denk ik wel langer dan een jaar alweer. Ik vind jou een bijzonder persoon Frouk! Ik vind het fijn dat jij voor mij en anderen klaar staat en mij helpt. Veel liefs.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.