Travel

Hoe ik maar 29 dingen meenam naar DUBLIN!

Zoals jullie weten ging ik op vakantie naar dublin. We gingen reizen met alleen handbagage en daarom mocht ik niet zoveel meenemen. Uit eindelijk wist ik 29 dingen in mijn tas te passen! Wat ik mee nam? Lees maar gauw verder!

Je ziet het al aan de foto, ik nam niet zo heel veel mee. We gingen dan ook reizen op basis van handbagage. Dus het was ook enorm minimalistisch wat we mee konden nemen. Na vele puzzels en goed nadenken en meten in mijn kleine rugzak. Was dit wat ik allemaal meenam!

Ik nam het volgende mee:
1 legging – (Terugreis)
1 pyjama (shirtje en broekje)(DUH)
2 shirtjes met korte mouwen – (Mogelijkheid tot laagjes)
1 paar extra schoenen – (Ik moet altijd 2 paar mee)
1 boek (Heb ik uit eindelijk niet in gelezen)
1 notitie boek (Voor random hersenspinsels)

1 laptop oplader (Had ik uit eindelijk niet nodig)
1 telefoon oplader (Lijkt me logisch)
4 paar sokken (Allemaal gebruikt!)
1 laptop (Deze gaat altijd mee!)
1 trui (Dit was wel nodig)
1 shirt met lange mouwen (Ook deze mocht niet ontbreken)
1 toilettas (Essentieel)
1 zakje met vloeistoffen (shampoo enzo)

1 camera (Paste nog net, maar essentieel!)
1 vest (Laagjes, laagjes)
1 droogshampoo (niet gebruikt en daar achter gelaten)
4 onderbroeken (Ook gebruikt)

1 doosje met medicijnen (Nodig)
1 Camera oplader (lijkt me logisch)
1 randomreader (niet gebruikt)
1 portemonnee  (Lijkt me logisch)

“Maar Froukje, 29 dingen is super weinig!”

Klopt, maar ik moet zeggen dat het verrassend makkelijk was! Ik heb zelfs spullen niet gebruikt! Dus eigenlijk kon ik nog wel minder meenemen dan dat ik eerst deed! Ik ben namelijk super goed in te veel inpakken, zo nam ik ooit een hutkoffer mee op vakantie van 7 dagen met meer dan genoeg kleding voor zo’n 17 dagen!

Nu ben ik wel nieuwsgierig, maar hoe zit dit bij jou? Wat zijn de Essentials die jij echt mee moet nemen, en dingen die je meeneemt maar nooit gebruikt? Reageer hier onder in de comments!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.