Personal

Hoe houd je een lange afstandsrelatie vol? + 3 tips!

Zoals vele van jullie wel weten heb ik een relatie met Falco, het enige probleem is dat we maar 330 kilometer van elkaar vandaan wonen! Een lichtelijk issue wanneer je elkaar zo vaak mogelijk wilt zien! Je rijd per slot van rekening niet “even” heen en weer. Hoe wij dit dan volhouden? Vandaag geef ik je 3 tips om het gemakkelijker te maken!

Tip 1; Contact

Het aller belangrijkste is contact houden. Doe dit niet alleen via whatsapp, maar wees iets creatiever. Falco en ik skypen minimaal 1 keer per 2 dagen. Dit is meestal zelfs gewoon elke dag, maar dat wil niet altijd lukken. Naast skype en whatsapp, bellen we ook wel. Meestal via skype, maar als Falco straks een Iphone heeft dan kan het via facetime enzo! We doen ook allebei aan snapchat en pinterest waar we elkaar regelmatig een leuke foto of berichtje mee sturen!

Tip 2; Doe samen dingen

HUH? zul je je vast afvragen! En toch is het mogelijk om dingen samen te doen op afstand. Zo willen Falco en ik vaak de zelfde films wel kijken. Maar ook spelletjes spelen kan heel goed samen. Wij spelen bijvoorbeeld drawsomething samen. Super leuk en het houd het toch een beetje gezellig op afstand!

Tip 3; Elkaars geur

Als er iets is wat ik fijn vind. Is het de geur van elkaar. En om nou een lichaams geur bij je te krijgen is nogal lastig. Nu dragen we beiden luchtjes en ben ik inmiddels de trotse eigenaar van een handje vol samples van Falco zijn luchtje. Ik heb inmiddels hier thuis ook mijn luchtje voor hem klaar staan zodat hij ook van mijn geur kan genieten straks!

Zoals je kunt lezen, kun je best veel doen om elkaar zo weinig mogelijk te missen. Maar de ultieme truc is natuurlijk om zoveel mogelijk af te spreken. Nu lukt het misschien niet altijd om naar elkaar te gaan. Maar wij gaan ook proberen om in het midden af te kunnen spreken. Dit zou het voor beide veel gemakkelijker maken!

Heb jij een lange afstandsrelatie? Hoe pakken jullie dit aan? Laat het weten in de comments!
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.