Personal

Hier ben ik soms best een beetje bang voor..

Vandaag even een eerlijk artikeltje, want iedereen heeft wel iets waar hij soms een beetje bang voor is. Zo ook ik, vandaag vertel ik je over mijn angsten en waarom ik er bang voor ben!

Zoals jullie weten hebben Falco en ik nu al bijna 8 maand een relatie en hoewel het super goed gaat tussen ons. Maakt het me ook wel eens bang. Want wat nu als hij de interesse in mij verliest, me niet meer leuk vind, me saai vind of juist te hard werkend. Ik kan namelijk best wel een workaholic zijn als ik mijn “gewone” leven draai. Er moet van alles gebeuren en ik duik dan vaak helemaal in mijn bubbel. Daarnaast is mijn kerst spirit misschien een beetje uit de hand gelopen, wie weet vind hij dat wel helemaal niets!

Verliezen

Hoewel Falco en ik elkaar altijd  vertellen hoeveel we van elkaar houden, ben ik best wel bang om hem kwijt te raken. Want wat nou als hij echt de interesse verliest? Of dat hij de afstand niet meer aan kan! Dan zal ik hem misschien wel verliezen, iets waar ik niet op zit te wachten! En ja, ik hoor je het nu al zeggen. Niet een hand vol maar een land vol mannen. Soms zet het me wel aan het denken. Als hij dat terug rijd zoals vandaag (zaterdag) naar het zuiden. Zou hij nog terug komen? Ik ben dan zo bang dat ik niet meer leuk genoeg ben of wat dan ook!

Maak ik mij te druk?

Wellicht denk je nu: “Goh Frouk, je maakt je wel erg druk hier om!” Dan kan ik je vertellen dat het echt niet iets alledaags is hoor! Maar af en toe, zoals vanmiddag, popt de gedachte in mij op. Ik hou zo ontzettend veel van hem, dat ik bang ben hem te verliezen! Niet een hele bijzondere gedachten toch? Of moet ik me er echt niet zo druk om maken?

Maak jij je hier wel eens druk om? en wat doe je er dan aan? Misschien heb je wel tips die mij erg kunnen helpen!
Alvast bedankt voor je reactie!

xx Froukk

Eén reactie

  • Maureen

    Ik snap je zo goed. Ook ik maak me hier druk om, nergens voor nodig natuurlijk want we zijn verloofd.

    De key is heel goed praten over deze onzekerheid dat maakt jullie alleen maar sterker.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.