Thoughts & Tips

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw..

Vrolijkere mensen, kom maar gauw! Heerlijk de zon, dat betekent ook dat iedereen veel vrolijker is! En daarom deel ik vandaag 5 dingen waar ik enorm vrolijk van word!

1. Kleine kinderen met grootse verhalen!
Ik kan er enorm vrolijk van worden, een klein hummeltje van 7/8 jaar met grote verhalen. Het gaat vaak echt helemaal nergens over, maar het wordt altijd enorm met geuren en kleuren verteld! Heerlijk is het om hun enthousiasme te zien, terwijl ze over iets vertellen waar ik meestal niets mee heb. Ook probeer ik er altijd in mee te gaan dat het cool en gaaf is!

2. Werken met de deur open.
Hoewel op mijn nieuwe werk, de deur liever dicht is, vind ik het super fijn als thuis de deur open is. Dekentje om als het wat fris is, maar mensen wat is het fijn om met de deur op en te kunnen werken! Je kunt helderder denken, en bent scherper in alles wat je moet doen!

3. Geur van vers gemaaid gras.
Allergisch ben ik als een malle, maar de geur van vers gemaaid gras is zo heerlijk! Zo fris, zo puur en natuurlijk, een geur die je altijd wel zou willen ruiken! Daar kan ik enorm van genieten ook al lig ik daarna krom van het niezen!

4. Vogeltjes die fluiten.
Heerlijk geluid om ‘s ochtends aan je bakje koffie te zitten en te luisteren naar de vogeltjes! Ik kan er zo enorm van genieten! Verschillende melodieën,  verschillende toonsoorten, vogels hebben allemaal zo’n eigen geluid! Heerlijk genieten!

” Vrolijk zijn, maakt het leven zoveel makkelijker!”

5. IJS.
Hoewel ik het veel te weinig eet, echt schepijs maakt mij enorm blij! Ik vind het heerlijk om softijs of schepijs te eten. En het is maar goed dat ik het niet elke dag zou kunnen eten. Veel te lekker!

Waar wordt jij vrolijk van?!

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.