Personal

Het is weer die tijd van het jaar..

Het is weer die tijd van het jaar, ik kan er weinig aan doen en het herhaalt zich al jaren achter elkaar!

Ik heb weer eens geen tijd over, niet eens een klein beetje! Ik kom gewoon nergens aan toe! Het maakt me enorm onrustig en dat verdubbelt dan juist weer het effect.

Wedstrijdseizoen

Het wedstrijdseizoen is weer begonnen en dat geeft de nodige drukte mee. Hierdoor kom ik veel minder tot mijn rust! Ik word veel gehaaster en neem geen tijd meer voor belangrijke dingen zoals voeding en slaap!

En hoewel ik weet dat het niet goed voor mij is, verandert er in mijn oogoptiek niet zo heel veel. Tijdens werken gaat werk voor. Thuis de blog, werk en alles wat er dan nog bij komt kijken. En dan ‘s avonds lig ik half dood thuis op de bank.

Rust pakken?

Eigenlijk zou ik dat meer moeten doen! Ik leijg het alleen niet voor elkaar. Ik zit dan zo gestresst in mijn stoel en mijn hoofd ontploft qua gedachten! “Dit moet ik nog doen, dat moet ik nog doen, zus moet ik nog doen en zo moet ik nog doen!”

Hoe kan ik nu echt mijn rust pakken?

Zonder gestresst te blijven, zonder die drukte in mijn hoofd elke keer. Ik heb al geprobeerd lijstjes te maken, alles tot in de puntjes te plannen en het werkt gewoon niet! Dingen gaan nooit zoals ik het gedacht heb van te voren en om eerlijk te zijn voelt het net of ik geen controle meer heb.

Hoe doe jij dit? Heb jij ook zo’n tijd in het jaar? Of helemaal niet? Hoe houd jij rust in stressvolle of drukke situaties? Wat is de sleutel tot succes voor mij? Geef je tips in de reacties, misschien kun je mij nog wel uit de brand helpen!!

Alvast hartelijk bedankt voor je hulp!

Xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.