Lifestyle

Het is herfst en ik vind het heerlijk! (+ mijn ultieme cozy tip)

Mensen, het is een heerlijk, vanaf nu is mijn favoriete tijd van het jaar aan gebroken. Het is namelijk herfst en dat betekend dat we weer lekker cozy mogen zijn! Leuke films en een heerlijke sfeer! Wat is er nu zo heerlijk aan de herfst? Vandaag vertel ik je meer!

Aller eerst vind ik het vooral fijn dat het vroeger donkerder is, het geeft een stukje geborgenheid mee. Mijn lichaam is het daar wel mee eens, aangezien mijn slaap ritme echt velen malen beter is tijdens de herfst! Ook een voordeel is dat je veel meer kaarsen gebruikt dan in de zomer, dit geeft een heerlijk warm gevoel in huis! Ik hou van warmte zowel in gevoel als in mijn lijf.

Lekkerder eten
Ik vind pasta salades heerlijk hoor, maar pompoensoep en stampotten maak je me toch iets meer blij mee! De herfst groenten hebben mijn grote voorkeur en dat maakt het koken in deze periode van het jaar gewoonweg leuker! Daarnaast is thee en chocomelk drinken een prettige bijkomstigheid, want je moet jezelf wel fijn kunnen opwarmen natuurlijk!

Daarnaast vindt ik geuren, kleuren van de herfst heerlijk! Het is gewoon genieten met een hoofdletter G! De foto’s zijn het leukste en ik voel me het meeste op mijn gemak in deze tijd. Oh en minder last van hooikoorts! Dubbele plus! Het is – samen met het feit dat het bijna kerst is – de heerlijkste tijd van het jaar!

Wat vindt jij van de herfst?

Mis je nu in je huis de cozyness factor? Dan heb ik de ultieme tip voor je!
Haal alvast wat kerstlampjes! Decoreer er een kastje mee of iets anders leuks in je huis, als je deze aanzet geeft het meteen super veel sfeer! Het is in ons huis echt wel een gamechanger als de kerstlampjes aan gaan bij onze hoekjes in het huis!

Vertel, wat vindt jij van de herfst?

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.