Intentions

Het is de tijd van het jaar..

Iedereen bouwt op naar kerst, oud en nieuw. iedereen kijkt uit naar het nieuwe jaar. om zich zelf weer te vinden denk ik. Ik sta hier, nu met twee voeten op de grond. Heel anders al kijkend naar de wereld dan 2 maand terug.

Op het moment dat dingen hectisch worden, is het punt waarop ik vaak blokkeer en overstap op mijn automatische piloot. Een piloot die alles behalve goed werkt voor mijzelf. Deze automatische piloot verteld mij wat ik moet doen, en hoe ik dit moet doen. Het geeft mij geen mogelijkheid tot ontspannen want ik heb dingen niet klaar.

Op dit moment vecht ik tegen mijn automatische piloot. Niet geheel praktisch, maar het moet. Ik wil niet leven zoals mijn automatische piloot dit wil. Ik wil met de flow mee gaan, het los kunnen laten als dat nodig is en het focussen als dat even moet.

“Elk jaar is anders, dit jaar misschien wel het meest!”

Het is lastig om mijzelf open te stellen en aan te geven waar je mee zit, als je toch echt zelf die automatische piloot moet resetten. Ik wil meer genieten van buiten, van mijn vrienden, van mijn vriendje en familie. Toch trek ik mij terug, praat niet veel en sluit mijzelf een beetje op van binnen.

Het is nu eenmaal even niet in balans. Daarom ook geen blogs voor kerst. Wellicht volgend jaar weer. Ik ben niet minder enthousiast trouwens. Ik houdt nog steeds zielsveel van kerst en de sfeer, ik houdt gewoon even iets minder van mijzelf. Maar dat mag. dat is niet erg en dat accepteer ik wel.

Mocht je nu wel wat updates van mij willen. Ik doe wel een soort van vlogmas. Alleen niet elke dag. Aangezien ik dat niet red. Maar doe mijn best om iets te doen rond kerst.

Love you all..

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.