Personal

Hello 2019 – Doelen voor het komende jaar!

Goede voornemens, iets waar ik niet aan doe. Ik houd dat toch niet vol! Wat ik wel heel leuk vind is om doelen te stellen en door mijn doelen op papier te zetten, zorg ik ervoor dat ik toch een stok achter de deur hebt! Wil jij weten wat mijn doelen zijn? Klik snel verder!

Blogdoelen:
Ik blijf lekker 4 x per week bloggen op maandag, woensdag, vrijdag, zondag. 4 dagen is goed te doen. Wel wil ik proberen om steeds minimaal een halve week voor te lopen, zo kan ik onvoorziene dalletjes voor zijn.

Ook wil ik minimaal 2500 bezoekers per maand behouden en proberen om aan het einde van het jaar dit aantal naar zo’n 3500/4000 te trekken. Kwaliteit en extra promotie van mijn artikelen + meer bekendheid geven aan mijn blog staan dan ook hoog in het vaandel.

Er zijn nieuwe thumbnails voor de artikelen, die heb je al een beetje kunnen spieken! Ook ga ik binnenkort met mijn lieve vriendinnetje foto’s schieten voor mijn blog en instagram, het is tegenwoordig vrij normaal en omdat ik er super slecht in ben om steeds foto’s voor mij en vooral met mij maak.

Ik wil groeien op social media en heb er een plan voor geschreven, waarin dit mogelijk word. Dit gaat wel veel tijd kosten, maar het is in elk geval een leuk iets om mee bezig te zijn!

Persoonlijke doelen:
Ik mag als het goed is binnenkort weer volledig sporten, maar het streven is dat ik elke week minimaal 1 x sport. Het liefst wil ik elke week crossfitten, maar helaas kan ik dat op dit moment nog niet fysiek aan. Dat moet ik opbouwen, maar het kan ook een yoga les zijn of een fanatieke wii fit sessie. Het maakt dus niet uit, wat, als ik maar beweeg!

Ik wil voor mijzelf komend jaar zo’n €900 – €1000 gaan sparen, dat klinkt veel, maar ik denk dat het mogelijk is. Wel zal ik veel moeten laten en niet zomaar geld gaan uitgeven. Challenge accepted!

Ook wil ik dit jaar 10 boeken lezen, afgelopen jaar had ik 15 boeken gezegd, maar zonder lijst kwam ik niet heel ver. Inmiddels heb ik al 7 boeken ingevuld in mijn lijstje van dit jaar! Ben jij nieuwsgierig welke boeken ik ga lezen dit jaar? Die deel ik volgende week!

” Het belangrijkste doel in 2019, is gezond zijn en blijven!”

Gezond zijn, mijn blessure van mijn pols volledig laten herstellen, dat staat natuurlijk voorop de komende periode, mijn hand doet het steeds beter maar er zit nog veel littekenweefsel. Samen met de fysio kijk ik nu al naar een behandelplan. We zullen zien hoe dat gaat!

Wat zijn jouw persoonlijke doelen?! Zijn er dingen die je het komende jaar perse wilt doen?

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.