Happy Birthday – to me

26.. Dit jaar ben ik 26 geworden. Vandaag ben ik 26 geworden. Mag ik even zeggen hoe stom ik dit getal vind? 
Ik wil gewoon eeuwig 23 zijn, dat vond ik een prima leeftijd namelijk. Maar ja iedereen wordt ouder, dus ik zal het maar moeten accepteren. Dus happy birthday to me..

26, inplaats van dat ik terug kijk vandaag (want daar heb ik geen zin in), gaan we kijken naar mijn 26e levensjaar.
Ik hoop namelijk dat mijn pols dan weer helemaal goed is, dat is een ding wat ik heel belangrijk vind. Mijn persoonlijke herstel! Ik wil een fit jaar, ik wil kunnen sporter en vooral kunnen genieten van het leven.

Ik wil een aantal dingen verder ontwikkelen. Zoals bijvoorbeeld mijn leiderschap, mijn mogelijkheid om Nee te zeggen. Ook wil ik voor ik 27 ben mijn Nederlands hebben afgerond. En een groot gat geslagen te hebben in mijn HR opleiding. Het zal een keer moeten komen, aangezien het nu toch wel lang duurt.

Oké, dit artikel gaat echt overal en nergens over. Ik wil veel dingen doen het komende jaar, ik heb er wel zin in, aangezien ik eindelijk alles op een rustig plekje heb, er zit een logica in mijn leven voor zover dat mogelijk is. Mijn leven is goed dat mag ik wel zeggen, nu kunnen we gas gaan geven om het zo maar te zeggen. Het is best fijn dat het zo goed gaat eigenlijk.

” Birthday vieren is niet mijn sterkste punt”

Afgelopen week was vooral even stressen, maar ik denk dat we inmiddels alles opgeruimd en aan kant hebben.. Zo vlak voor de kerstdagen jarig zijn heeft ook zijn nadelen zegmaar.. veel mensen kunnen niet komen, veel mensen vergeten je, en iedereen heeft het 10000 maal stress! Niet ideaal

Maar ja, je bent maar 1 keer per jaar jarig, dus ik zal er maar wat van moeten maken! 😉
Later vandaag, komt er nog een winactie op mijn Facebook online! Wat je kan winnen zie je om 18:00 vanavond.. 😉

Sorry guys,, moge mijn 26e levensjaar minder klunzig zijn!

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.