Travel

Goedkoop op vakantie gaan en toch genieten? Hoe dan!

Vakantie vieren is super leuk! Helaas kost het nu eenmaal wat meer als je op vakantie wilt gaan. Tsja, thuis blijven is niet altijd een optie en daarom geef ik je vandaag tips over hoe je jouw vakantie zo goedkoop mogelijk kunt doen! Want er zijn een aantal trucjes die je kunt doen om zo goedkoop mogelijk leuke dingen te doen! Lees gauw verder!

De vakantie/reis

Op de vakantie/reis kun je altijd bezuinigen. Denk hierbij om de vroegboek korting. of last minute korting. Ook kun je denken aan het boeken via een actie site, zo kun je vaak ook bij vakantie veilingen terecht met leuke goedkope vakanties! 🙂 Mocht je een verre reis hebben kijk dan wat het voordeligste is. En dan bedoel ik of het goedkoper is om te vliegen of met de auto, in dat laatste geval kan een andere auto (van je partner) soms behoorlijk goedkoper zijn dan jou eigen! Boek in plaats van een hotel een bed and breakfast of een particuliere woning/appartement. Vaak als je even iets meer research doet dan vind je prachtige pareltjes voor zoveel minder!

UitjesGoedkoop

Je wilt niet alleen maar boekjes lezen op vakantie. Althans, velen willen dat niet. Nu is dat helemaal niet erg natuurlijk, maar wat doe kun je doen voor weinig geld? Het is sowieso verstandig om de lokale krant/vvv winkel binnen te lopen. Hier staan vaak foldertjes of advertenties van die periode. Vaak zijn er goedkope advertenties die iedereen leuk vind! 🙂 Naast deze activiteiten kun je vaak ook wel mooi te wandelen of fietsen. En dat is vaak helemaal niet duur. Mocht je een beetje goed in speuren zijn kun je ook altijd nog een leuk gratis speel park opzoeken. Je hebt in Nederland vele speeltuinen die gratis maar wel heel tof zijn!

Eten

Eten kun je zo duur en zo goedkoop maken als je wilt! Heb je geen zin om te koken, ga dan niet gelijk naar een 5 sterren restaurant. Sommige kleine eetcafeetjes zijn 1000 maal lekkerder en ook nog eens goedkoper dan die luxe bedrijfjes. Je kunt eten mee nemen en slim koken. Op de eerste dag een pan macaroni maken die later overdekt in de koelkast kan voor eventueel 2 dagen daarna is zo klaar en kost weinig!

Dit waren mijn tips voor een super maar vooral goedkope vakantie!
Wat is jou ultieme tip? Laat hem achter in de reacties!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.