Geurkaarsen, ik ben gevallen voor YC’s!

Het is herfst en tijdens herfst is een kaarsje aan super fijn voor de sfeer! Mijn voorkeur gaat toch wel naar YC kaarsen! Froukje, wat bedoel je met YC’s? Tsja, als je een beetje verstand van geurkaarsen hebt. Dan zou je dit moeten weten! Want deze YC’s zijn toch wel de beste!

Ik heb het uiteraard over de duurste geurkaarsen die er bestaan. De enige echte Yankee Candle’s.
Mensen, wat zijn die kaarsen duur! Niet normaal zeg! Toch kan ik na onze eerste (gekregen) Yankee Candle er eigenlijk niet meer om heen! Onze eerste kaars kregen we iets minder dan een jaar geleden tijdens kerst. Een frisse citrus kaars, die relatief klein was, maar mensen wat kwam daar een heerlijke geur vanaf! En het leuke is, ook al is de lont er uit, wij gebruiken hem nog steeds! Heerlijk!

Wat maakt een Yankee Candle bijzonder?
Aller eerst krijg je best veel kaars, ze zijn duur, maar ze gaan eeuwig mee! Het is natuurlijk allemaal afhankelijk van hoeveel je de kaars aan doet, maar ze gaan echt veel langer mee dan dezelfde soort kaarsen van een action of iets dergelijks. Daarnaast is de geur mega intens! De geur is zo veel sterker aanwezig dan bij andere kaarsen, dat is echt heel goed van de Yankee Candle’s. De keur is denk ik hun sterkste feature!

” Geurkaarsen maken je huis, maar YC’s maken nog meer! “


Welke Yankee Candles wil je nog graag in huis hebben?

Eigenlijk wil ik alle kerst Yankee Candle’s, de katoen en citrus kaarsen en de herfst kaarsen, dat lijkt me allemaal heerlijk. Maar laten we eerst maar elk jaar 2 kopen. Een Frisse en een kerst, dan komen we dekking al heel ver! Ze zijn misschien duur, maar ik vind ze het geld wel waard!

Gebruik jij Yankee Candle’s of heb je liever gewone geurkaarsen?

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.