Thoughts & Tips

Genieten van wat je doet.

Gisteren stond ik in de turnhal, we hadden een lekkere training en de meiden hebben echt heerlijk dingen opgepakt! Ik kwam thuis en had zo genoten van de les, maar ik realiseerde mij ook dat niet iedereen zo kan genieten als ik doe.

Toen ik 6 jaar was wist ik het al, ik wou turnjuf worden. Nu 20 jaar later en ik ben turntrainster! Het is mijn hoofdbaan en ik geniet zo enorm van het lesgeven! Tuurlijk heeft mijn werk ook mindere momenten, maar die wegen oprecht niet op tegen alle mooie momenten!

Toch zijn er zoveel mensen die “klagen”, ze doen saai werk, mensen waarmee ze niet werken zijn niet leuk. etc. etc.
En het spijt me dat je niet op een leuke plek zit.

Maar waarom zou je niet doen wat je leuk vindt? Waarom zou je het risico niet nemen? Ik heb deze zomer super leuk vakantie werk gedaan, heb in totaal misschien 15 dagen vrij gehad. Ik ben fysiek misschien moe, maar mentaal voel ik me echt geweldig! Ik kan prima door stampen naar december toe! Ik heb oprecht het gevoel dat ik gewoon vakantie heb!

“Genieten van je werk, geeft je altijd vakantie!”

Het is volgens mij oprecht waar; als je iets leuks doet, heb je meer het gevoel dat je dus vrij bent! Voor mij werkt het enorm goed, ik heb namelijk ook wel werk gedaan waar ik niet blij van werd. Hier werd ik leeg van, mentaal moe zegmaar. Gevolg dat je chagrijnig bent enzo, ik werd daar zo niet gelukkig van. Nu ben ik op een happy place en zit ik goed in mijn vel en kan ik zo nog 20 jaar door gaan!

Love it!

Hoe ga jij zorgen dat je doet wat je leuk vind? Ik ga gewoon lekker door met wat ik doe 😉

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.