Gymnastics

Geluksmomentjes 5 ~ Turnen it is!

2016-06-04 10.20.29In de even weken word er een geluksmomentjes blog geschreven.
Elke 2 weken een nieuw artikel met 5 geluksmomentjes gekoppeld aan een thema.
Zoals je in de titel al kunt lezen, Het thema van deze week is Turnen.
Omdat ik dit het grootste gedeelte van mijn leven tot nu toe gedaan heb.

Ben je er klaar voor?

#1 –

Mijn eerste medaille na een club switch.
Ik kan er hele verhalen over vertellen. Dit doe ik niet omdat dit al meer dan 10 jaar geleden is. Maar mijn eerste medaille voor mijn nu oude clubje LONGA was wel eentje waarvan ik enorm gelukkig werd. Het was een medaille waar ik hard voor had gewerkt en tot op vandaag trots op ben.

#2 –

Eigenlijk word ik überhaupt gewoon enorm trots en gelukkig van al mijn medailles van de afgelopen jaren. Het zijn er best veel en als ik ze zie, dan komt er altijd weer een glimlach op mijn gezicht. Ik weet hoe hard ik er voor moest werken en dat geen een medaille gemakkelijk is geweest. Turnen was een challenge voor mijzelf. Maar een medaille bekroont toch eigenlijk al je harde werken. En dat voelt enorm intens goed! 🙂
img_9926

#3 –

Fries kampioen worden, Ik weet nog dat na heel veel tegenslagen het eindelijk weer goed ging (ja ik heb volgens mij 2/3 van de turn tijd tegenslagen gehad.) En dat seizoen werd ik fries kampioen. Heerlijk gevoel! En nog steeds super trots.

#4 –

Mijn vierde geluksmomentje gaat over mijn laatste anderhalf turnjaar. Ik merkte dat het zwaarder werd. Mijn lijf kon de basis aan, maar meer eigenlijk ook niet. Hierdoor werd het voor mij erg zwaar. Ik heb toen besloten nog 1,5 jaar alles te proberen wat ik nog wou leren. Dit was een super periode.  Het was enorm fijn nieuwe dingen te doen en die te behalen. Dit gaf me veel plezier en de duidelijkheid dat ik nog niet klaar was. Dat kan ik nu zo typen. Omdat ik weet dat na mijn knie blessure ik moest stoppen doorhad dat ik nog niet klaar was.
Een naar gevoel. Maar wel het beste anderhalf jaar dat ik kon hebben!
DSC_0351

#5 –

Mijn laatste geluksmomentje is niet echt een geluksmomentje misschien, Maar achteraf gezien maakt het mij heel gelukkig.
Ik weet niet welk jaar het was. Maar in het begin van het seizoen hadden we een optreden met een dorpsfeest iets. Ik landde verkeerd op mijn enkel en scheurde bijna al mijn enkelbanden af. Gips it was.. Nou is dit op zich niet echt mijn geluksmomentje, maar dit zorgde wel voor een geluksmomentje. Ik ben door deze blessure heel lang er uit geweest. Hierdoor moest ik met vele tegenslagen omgaan. Zoals niet sporten, Mensen wel zien sporten etc.
Ik ben er sterker door geworden en dat is erg fijn. Dat maakt me wel gelukkig.. Anders was nu mijn knie proces met veel meer frustraties gegaan als dat het nu gaat.
Wauw, Als ik dit artikel lees word ik oprecht heel bij 🙂 Super fijn om te lezen! Ik heb geen glansrijke “carrière” gehad. In hoeverre je dit een carrière mag noemen. Maar ik ben er trots op!

Ben jij nu nieuwsgierig naar 5 geluksmomentjes van mij? Geef dan hieronder een thema aan!
En wie weet is dat het volgende onderwerp!

XO Frouk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.