Travel

FOOD PLOG ROME – IJSJES editie

IJSJES in RomeZoals jullie weten zijn Falco en ik naar Rome geweest! Het was super gaaf en we hebben (natuurlijk) enorm genoten! Maar Rome staat bekend om een aantal dingen: Koffie, Wijn, Eten maar vooral ook IJS! En dat is iets wat wij vaak hebben gedaan! 🙂 Om je nou niet te veel vertellen, laat ik vandaag door middel van foto’s zien, welke ijsjes wij hebben gehad 🙂 Begin je al te kwijlen? Klik dan gauw verder 🙂

Ben je er klaar voor?
Het eerste ijsje was best spannend, want zou Rome echt zulk lekker ijs hebben? Toch denk ik qua schepijs dat dit het lekkerste ijsje was van heel Rome! 🙂
Ik begon nog me verschillende smaken, maar stapte uiteindelijk over op de zelfde smaken, Mango en Citroen!
De ene ijszaak deed de andere niet onder, het lekkerste was toch wel als je er ook nog een koekje bij kreeg 🙂

Er is nog meer 🙂

En blijkbaar kan het ook zijn dat het ene ijs beter “ijzig” blijft als het andere ijs! Had ik geen weet van!
Ook leuk feitje: Ze hebben geen bolletjes, je krijgt scheppen ijs, gewoon met een spatel dus.
   Dit is toch wel de mooiste ijs foto denk ik. Typerend voor Rome, een fontein er achter 🙂 Dit laatste ijsje aten we zoals je ziet niet on the go. Nee dit ijsje hebben we gegeten bij Vivando, ons favoriete restaurantje in Italië! Dit restaurant ligt net buiten het plein Piazza Venezia en het is net of je in een uitwijk van Rome zit, zo lekker rustig is het daar! We hebben zo’n 4 keer gegeten bij Vivando en dit heerlijke toetje was op onze laatste avond in Italië! Een van de Obers kon ons dit toetje aanbevelen, en ik kan je vertellen het was heerlijk! De middelste was trouwens mijn Favoriet!

Dit waren mijn Rome ijsjes. Was je al aan het kwijlen? De komende weken komt er nog meer online aan Foodplogs, Verhalen en andere leukigheid! 🙂 Stay tuned! En like mijn facebook pagina voor artikel updates! 

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.