Lifestyle

FILM Tip – De ultieme reis film! (Vind ik)

Favoriete reis filmIedereen die van reizen houd, houd vaak ook van films die over reizen gaan! Ik vind dat helemaal geweldig omdat ik op dat moment als ik er even niet op uit ben ik mooi kan zien hoe plekken (hoe filmachtig ook) er uit zien! Vandaag deel ik mijn meest favoriete film met jullie!

Deze film gaat over een vrouw met alles wat ze maar wenst! Een man, een mooi groot huis en een succesvolle baan! Helaas gaat dat niet allemaal van een leien dakje, want ze word overspoeld door verwarring, paniek en verdriet.  Ze besluiten te scheiden en ze neemt een radicale beslissing. Ze gaat een jaar lang op reis!

Als je dit leest en je kent mij. Dan weet je natuurlijk dat ik het heb over:

Eat Pray Love

Wat ik zo mooi aan deze film vind, is dat je heerlijk mee getrokken word in dat avontuur. De film had zo nog 3 uur langer kunnen duren, maar de uitgebreide versie duurt toch echt maar 2 uur en 20 minuten! 😉

Prachtig

Wat ik zo prachtig vind aan deze film, is dat je naast 3 prachtige landen, ook 3 culturen ziet. Italië, met de heerlijke geniet van het leven cultuur. India, de kracht van het mediteren en in Indonesië, waar ze de balans tussen ontspanning en reallife zo heerlijk vinden.

Hoewel ik weet dat een film altijd een beetje relatief is. Is het prettig om te zien dat ze veel “normale” idealen hebben gebruikt. Ik kan dit inmiddels een beetje bevestigen door dat ik zelf in Italië ben geweest en italianen soms wel echt zo zijn! Natuurlijk kan ik niet over de rest oordelen maar vond Italië alleen al goed neer gezet!

Toch is het natuurlijk een film en blijft het merendeel toch wel “hollywood achtig”. Maar he! het is wel heel leuk en heerlijk om op deze manier toch reis te gaan zonder dat je er voor op reis moet! 🙂

Nu ben ik wel nieuwsgierig! Welke film vind jij heerlijk om te kijken als het om reizen gaat?

xx Froukk

2 reacties

  • Rosita

    Ik heb het boek gelezen. En het is echt een van mijn favoriete boeken. Toen de film uit kwam wilde ik die ook zien, maar ik vond het een vreselijke film. Heel langdradig vond ik. Maar het boek daarentegen is geweldig!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.