Favoriete websites van mij :)

Vandaag even een artikeltje, over welke sites ik heerlijk vind om wat artikeltjes te lezen. Want naast dat ik heerlijk zelf schrijf, vind ik het lezen van anderen hun artikelen ook erg prettig! Naast het delen van de favoriete blogs, vertel ik je ook waarom! Oh en mocht je willen? Dit is een spam je favoriete blog artikel, dus doneer je favoriete blogs in een comment!

Zoella
Klik hier: zoella

Zoella blogt helaas niet meer, iets wat ik erg jammer vind. Toch vind ik het soms erg fijn om terug te lezen in haar blog. Ze schrijft over van alles en nog wat en ik kan me vaak erg goed spiegelen met haar realistische kijk op de wereld! Ik vind haar video’s ook erg tof, maar artikelen zijn toch voor de iets wat rustigere momenten!

Miss Val
Klik hier: official miss val

Miss val, een van de meest gewaardeerde coaches in mijn leven. Ze is echt een van mijn favoriete schrijvers op het gebied van turnen, traininggeven en choreografie! Hoewel deze geweldige vrouw in het engels schrijft, vind ik het niet erg dat ze engels schrijft. Het is diepgaand en leerzaam en dat is voor mij in dit geval voldoende!

Wat is jou favoriete blog of webiste?

 

Diolifestyle
Klik hier: Diolifestyle.nl


Ik vind Dionne een hele leuke blog hebben, ze blogt vooral over het bloggen en leuke reisjes die ze maakt. Ze heeft heel veel tips over bloggen en social media. Ik leer altijd enorm veel van haar blog en dat is en blijft een prettig iets als je wat wilt lezen en leren tegelijk! Wie wil dat nu niet?

Hoe zit dat eigenlijk bij jou? Welke blog of website vindt je echt een must-read? Welke zou ik absoluut moeten lezen? Je mag voor één keer lekker blogjes spammen! Houdt er wel rekening mee dat ik vooral nederlands en engels lees, andere talen staan niet hoog op mijn favoriete lijstjes!

xx Froukk

One thought on “Favoriete websites van mij :)

  1. Leuk! Zo even door je favo blogs snuffelen hoor.. Gezien ik vooral Engelstalige blogs lees heb ik nog heel wat te ontdekken. Mijn go to-blog wanneer ik me verveel/geen inspiratie heb is theinspirationlady(.com – Engelstalig dus..). Ik heb ook al wat ‘link love’-posts in mekaar geflanst en ‘t doel is om in lijst 3 met wat blogs van eigen bodem op de proppen te komen, dus dank voor de linkjes ;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.