Updates

Er is van alles wat ik kwijt wil..

Zoals de titel al zegt, ik wil van alles aan jullie kwijt. Er is simpelweg niet 1 onderwerp aan vast te knopen. Er is zoveel gaande, zoveel wat er aan mijn hoofd is. Ik ga een poging doen om het vandaag met Jullie te delen!

Vandaag is het nog maar 107 dagen tot kerst.. Maar lieve mensen, het verlangen is zo intens groot. Ik heb zin in die sfeer in huis, zin in de warmte en knusheid. Het is net of elk jaar, als de herfst begint, mijn voorliefde groeit. En na een roerig jaar, is kerst het liefste wat ik wil vieren! Liefde en vrede! 🙂 (as we speak draai ik nu ook kerstmuziek)

Maar hoewel iedereen me voor gek verklaard, vind ik het gewoon weg heerlijk!

Naast al mijn kerstgebrabbel, heb ik mijn eerste hectische werkweek erop zitten. Mensen, wat heb ik de afgelopen week weer eens genoten van lesgeven. 2,5 jaar lang werd het me door externe personen erg moeilijk gemaakt. 1,5 jaar bij de ene club, 1 jaar bij de andere. Maar ik ben blijven vechten en heb het overleefd. En gek genoeg voel ik me nu sterker en energieker dan ooit!

Ik heb sinds die 2,5 jaar weer zin om les te geven en de meiden geven me enorm veel energie! Ik ben super blij dat het tij toch nog gekeerd is, aangezien ik op den duur zelfs getwijfeld heb of ik nog wel wou lesgeven.. Gelukkig is het nu een dikke honderd en tachtig graden gedraaid en vind ik het weer heerlijk om in de hal te staan! Mensen wat zijn meiden leuk!

We zijn ook ons bed kwijt!

Een nieuw bed is trouwens ook in aantocht. De matras hebben we al 6 weken, maar nu ik zo aan het typen ben hebben we er net 3 nachten opgeslagen! Een hele vooruitgang! En vanaf dinsdag dus op een ” normaal bed” slapen en niet op de grond! Hoe fijn is dat! Ik kan oprecht niet wachten!

Vertel, wat is er bij jullie allemaal gaande?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.