Thoughts & Tips

Emotionele flow en rare uitspattingen

De afgelopen week was een emotionele flow en eerlijk? Het was alles behalve negatief! Vriendschappen werden verder verdiept, ik kreeg wat emotionele ruimte en dat gaf toch een bepaalde flow!

Sommige situaties zorgen ervoor dat je emotioneel een rollercoaster in gaat, gelukkig is dit niet altijd negatief en kun je er vaak zeer positief tegen aan kijken! Dat was afgelopen week ook echt mijn instelling, de grote obstakels pakte ik op een positieve manier op. Wellicht niet altijd de meest “nette” manier, maar wel een manier waar ik rust in kon vinden.

Zo is het lesgeven bij mijn huidige grote club, meer “een pain in the ass”. Toch kan ik terwijl ik lesgeef rustig ook iets anders oppakken waardoor voor mij de druk er wel wat af gaat. Is het netjes? Nee, absoluut niet. Maar voor mij mentaal werkt het helemaal prima.

Het is denk ik maar net hoe het voor jou persoonlijk iets werkt, een werkbare situatie zal altijd aanpassing vragen van jezelf.

Naast een werk gerelateerde rollercoaster is het ook emotioneel en fysiek alle kanten op gegaan. Er zijn vriendschappen dieper geaard en soms stond ik even met mijn rug tegen de muur. Maar alles bij elkaar gaf een prettig gevoel en dat helpt mijn fysieke dip deze week wel even. Er moet nog zoveel gebeuren, dat mijn lichaam dan even de stopknop indrukt, sporten voelt niet okay, maar niets doen ook niet. Toch geef ik mij er aan over. Pushen heeft geen zin.

Forceren heeft sowieso geen zin, als ik iets met tegenzin ga doen dan lukt het mij namelijk niet. Volgens mij werkt dat bij best wel veel mensen zo, je hoeft jezelf echt niet te dwingen om iets te doen! Go with the flow en als dat betekend doe het niet. is het ook okay!

Hoe was de week bij Jullie?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.