Intentions

Eindejaarsspeech – Alles is anders geworden!

Het is weer 31 december, dit jaar is het het jaar 2017! En die komt vandaag tot zijn einde, jammer? Ja en nee. Ik ben blij dat het jaar om is! Maar voor dat het jaar om gaat is het natuurlijk traditie dat ik een eindejaarsspeech online gooi. Zo ook dit jaar, al had ik voor het eerst moeite om hem te schrijven.. Vandaag lees je waarom het een lastige was!

Vakantie

Het jaar 2017 was nu niet gezegd een rustig jaar. Hoewel ik dit stiekem wel gehoopt had, is het jaar volledig over de kop gegaan!  Laten we beginnen met het begin! Ik ben namelijk in februari naar Londen geweest, een ervaring om nooit weer te vergeten! Ik vond het zo mooi, dat ik niet kan wachten om weer terug te gaan! Het was heerlijk en spannend tegelijk! Aangezien ik alleen ging en dat wel enorme uitdaging is! Toch beviel het me goed, ik heb me daar prima vermaakt en mijn ogen uitgekeken! Ook het vliegen heb ik goed overleefd, al was de terugvlucht een hell.. (lees hier waarom). Naast Londen ben ik dit jaar samen met Falco op vakantie geweest naar Rome, een vakantie om nooit weer te vergeten! We zijn een dikke week in Rome geweest en hebben er enorm genoten! Een hele ervaring ook omdat we natuurlijk voor het eerst samen op vakantie gingen.

Liefde

Deze laatste vakantie heb ik met Falco gedeeld, een jongen waar ik begin april dit jaar op bezoek ging. Kijken of het net zo goed klikte als dat het via skype klikte. Nu zit ik hier, als een enorm gelukkig meisje, schuin tegen over deze leuke jongen. Want ja, lieve mensen! Falco en ik wonen sinds kort samen! 🙂

Samen in mijn (en inmiddels ons) nieuwe huisje in Assen! Want ook dat gebeurde er dit jaar! Ik ben eind augustus verhuisd van Veendam naar Assen en qua wonen is dat de beste beslissing geweest van dit jaar! Het is een fijn knus huisje, een mooie tuin en heerlijke ruimte! Ik voel me hier helemaal fijn!

De reden van het verhuizen was omdat ik nu in Leek werk, iets waar het me goed bevalt! De oude club en ik zijn niet vriendelijk uit elkaar gegaan, en dat eiste voor mij fysiek en mentaal nogal zijn tol dit jaar. Inmiddels heb ik dat boek definitief gesloten en ben ik blij dat ik nu weer wat beter op mijn plek zit!

Er is veel veranderd in 2017, dit was mijn grootste lichtpuntje!

Verhuizen, nieuw werk, nieuwe relatie is er eigenlijk nog meer leuks gebeurd dit jaar?
Ik denk dat iedereen dit wel kan invullen voor mij, 2017 was namelijk het jaar dat ik er met mijn knie enorm op vooruit ging! En hoewel hij bij far nog niet sterk is, heb ik wel groen licht gekregen om harder te gaan trainen! Iets wat mij naar dik 5,5 jaar zwoegen best wel een blij meisje maakte! Voor mij was dit het grootste lichtpuntje van het jaar. Ik heb er super hard voor moeten vechten en ben blij dat het beloont word!

Vriendschappen

Helaas blijkt ook elk jaar dat vrienden komen en gaan, gelukkig blijven de besten altijd bestaan. Rinette, Joyce, Karin, Carmen, Rosita en natuurlijk Falco. Jullie zijn misschien op 2 handen te tellen. Maar wel meer goud waard dan alle vrienden waar ik inmiddels niets meer van hoor. Deze vrienden ben ik het afgelopen jaar zoveel intens sterker mee komen te staan! Heel veel liefde! Echte vriendschap komt van twee kanten en ik heb wijs besloten dat als ik het gevoel heb dat het maar van 1 kant komt, ik de vriendschap op een laag pitje zet.

Naast deze geweldige super vrienden, heb ik nog vele anderen waar ik het goed mee kan vinden en af en toe gelukkig nog spreek! Ik mag me gelukkig prijzen met zoveel liefde om mij heen. Zowel van de vrienden in het noorden als in het zuiden!

Speciaal bedankje toch wel voor mijn Fysio, Jeanette, dit was een zwaar jaar en jij heb mijn lichaam en mijn hersenen een beetje in balans gehouden! We zijn druk aan het afbouwen en dat is zowel fijn als jammer. Aangezien het altijd erg gezellig is 🙂 Top fysio met goede spirit! En wie weet komend jaar samen Yoga

Blog

Mijn blog is dit jaar enorm gegroeid, waar ik vorig jaar nog 9000 bezoekers had, heb ik er nu zo’n 14.400! Ook mijn pagina weergaven zijn gegroeid, van ongeveer 30.000 naar 77.100 weergaven op jaarbasis! Super! Gisteren kon je al lezen of ik mijn doelen had gehaald en vandaag maak ik nieuwe doelen voor komend jaar. Want wie geen doelen maakt zal nooit vooruitgaan! Deze doelen komen overigens morgen online, samen met een nieuwe Layout! Want ja mensen ik ga mijn hele blog omgooien. Je ziet het wellicht al een beetje, er veranderen namelijk kleine dingen al. Zoals mijn menu en de Uitgelichte afbeeldingen! It’s just a start, dus wees er morgen bij!

Vooruitkijken

2018, een jaar waarin zelfontwikkeling voorop zal staan. Ik heb het afgelopen jaar geleerd om naar mezelf te luisteren en voor mezelf te kiezen. Het komende jaar zal staan uit verder ontwikkelen en kijken hoe ver ik het kan schoppen 🙂 2018 word het jaar waarin ik als coach grote sprongen ga maken, mezelf weer ontwikkelen naar de coach die ik was en de motivatie en passie harden aanwakkeren dan er ooit was!

Ik wil samen met Falco de wereld gaan ontdekken en genieten van al het mooist wat we samen beleven en meemaken!  Daarnaast wil ik vaker afspreken met mijn beste vrienden. Ik zie ze te weinig en spreek ze amper. Iedereen heeft het druk, maar ik vind dat ik daar komend jaar nog meer energie in mag gaan steken!

Naast dit alles wil ik dat mijn turnsters succesvol zijn en dat mijn blog nog meer mag groeien! Maar die exacte doelen deel ik morgen op mijn blog! Al met al in een positieve spirit met een mooie lijn omhoog groeien! 🙂

Hoe was jou 2017? Was het een goed jaar of heb jij net als ik wisselende momenten gehad? Deel hier onder je mooiste en minst mooie herinnering van 2017! 

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.