Christmas

Een nieuwe nep kerstboom kopen, waar let ik op?

Toen ik op mijzelf ging, kocht ik een kerst boompje op marktplaats voor €10,00, Deze heeft houdt het nog steeds vol! Toch vond ik dat het dit jaar na 5 jaar tijd wel eens tijd werd voor voor nieuwere boom. Wat mijn voorwaarden waren en waar ik extra op gelet heb? Dat lees je in het artikel van vandaag!

Mijn voorwaarden
Doordat het zo’n overkill aan kerstbomen online is. Dan is het goed om je vereisten neer te zetten. Dit heb ik ook gedaan en hierdoor was het vele malen makkelijker om een nieuwe boom te shoppen.

Dit waren mijn voorwaarden:
– Niet meer dan € 80,00 (we hebben niet het eeuwige budget zeg maar)
– Gewoon normaal groen (geen zwart, wit of roze boom)
– Geen nep sneeuw in het (niet charming vind ik)
– Een boom met een Hook-on constructie (zo veel makkelijker met opruimen!)
– Minimaal 2.10 meter! (de vorige was 160cm)

Niet een mega lijst, maar mensen dit maakt het zoveel makkelijker!

Mijn bevindingen
Na veel zoeken, kwam ik er achter dat een hook-on systeem toch nog best lastig te vinden. Meerendeel van de bomen zit al in elkaar, iets wat ik persoonlijk vet irritant vind. Voor mijn gevoel kan ik de boom dan niet optimaal Het budget maakte het ook niet helemaal makkelijk trouwens! Wat zijn sommige kerstbomen intens duur. Niet normaal. echt 500 euro voor een boom gaat toch echt wel te ver! Tuurlijk voor sommige mensen niet, maar deze boom is de € 70,00 wel waard geweest!

” Een nep kerstboom vinden is een uitdaging, maar niet onmogelijk!”

Een nieuwe kerstboom vinden is zeker niet onmogelijk, wel is het goed om er even tijd voor te nemen. Het is namelijk wel een uitdaging! Maar met een beetje zoeken kom je uiteindelijk wel bij een mooie kerstboom uit. Het is even vergelijken en goed zoeken maar geloof me, het is het dubbel en dwars waard!

Heb jij al een nieuwe kerstboom uitgezocht?

Merry Xmas
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.