Personal

Een jaar samen en hoe we dit overleefden!

Een jaar geleden. Ik had al bij je geslapen, je ouders ontmoet, je zus en je beste vrienden. Een jaar geleden reed ik 3,5 uur naar het zuiden om kennis te maken met jou in real life. Nu een jaar later is er zoveel gebeurd en hebben we super veel mee gemaakt. Vandaag schrijf ik over hoe we het hebben overleefd en wat we allemaal hebben gedaan!

Heen en weer rijden.
Het meerendeel van dit jaar hebben in de auto naar elkaar gespendeerd. Ik naar het zuiden, jij naar het noorden. Vele kilometers zijn er gemaakt met maar 1 doel! Bij elkaar zijn. Iets wat we tot heden nog steeds enorm graag willen. Het was me wel een uitdaging hoor, zoveel heen en weer rijden. Ik was blij als ik extra daagjes vrij had zodat ik niet vrijdag avond heen hoefde en zondag weer terug.

Grootse dingen.
We hebben samen het WMC ervaren, we zijn samen naar Italië geweest, samen mijn woning verhuisd van Wildervank naar Assen. Inmiddels samen gaan wonen en zo kan ik nog uren door schrijven over wat we meegemaakt hebben. We hebben nog vele plannen maar voor nu geniet ik vooral van wie Falco is.

Falco
De man van mijn dromen, zo kun je het noemen. Maar het is vooral de man waar ik mee kan lachen, huilen en genieten. Een man die mij begrijpt, steunt en lief heeft. Een man waar ik enorm van houd!
Falco is een bijzondere man, zijn humor is zo slecht (ik hou daar van), hij is een onvoorspelbare Limburger met vele gekke energie in hem. Ik heb enorm van Falco geleerd en hoop dat we nog veel samen aan zullen gaan!

We are a team!

Nu is deze blog lekker klef, ik weet het. Ik typ dit nu af terwijl we samen meeblèren met het album van the greatest showman in de auto van Limburg naar Assen. Ik weet ook dat het niet altijd makkelijk is zover van je familie vandaan. Gelukkig is 3 uur nog best wel te doen en rijd je heen en weer als je daar behoefte aan hebt! 🙂 We hebben een bijzonder verhaal over het begin van onze relatie, maar ik denk dat ons hele leven zo’n bijzonder verhaal zal blijven. Je maakt mijn leven net even iets gekker, spannender en andersen (is geen woord, i know) dan verwacht! En ik houd er van!

Love you

xx Froukk

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.