Updates

Een jaar later, wat een verschil.

Vorig jaar in de vakantie stond ik heel anders ervoor als vandaag. Ik neem jullie mee in deze bijzondere wisseling, hoe het kwam en wat er veranderd is, het is nogal een verschil!

Vorig jaar had ik vakantie, twijfelde ik enorm aan mijzelf en had ik alles behalve zin in het nieuwe seizoen. Het seizoen wat we net hadden gedraaid was alles behalve leuk, ik had een collega/leiding gevende die “boven” mij stond. Zoals zij het deed, moest ik ook lesgeven. Opzich geen probleem, als deze visie niet elke week veranderde.

Als ik het dan niet goed deed, kreeg ik de wind van voren. Met als resultaat elke week af gebrand te worden. Ik deed mijn best om aan haar standaard te voldoen maar elke keer deed ik het niet goed en was haar visie al volledig veranderd.

Ik ging hierdoor twijfelen aan mijzelf, werd enorm onzeker en vond het lesgeven niet leuk meer. Ja, je leest het goed, ik vond het lesgeven niet meer leuk. Nog nooit heb ik zo getwijfeld of ik terug ging komen na een zomer vakantie. Ik heb gehuild, gevloekt en me kutter dan ooit gevoeld.

Toch kwam ik terug, ik heb een compleet plan geschreven en ik ging het gewoon proberen. Met de helft minder turnsters, omdat die “collega” de sporters zover had gekregen dat ze haar geloofden en niet onder mijn hoede moesten willen zijn.

“Nu, een jaar later, is alles anders!”

Hoe gek is het dan dat een jaar later alles anders is. Ik geef nog steeds les bij deze club en heb zo enorm veel zin in komend seizoen! Ik heb mijn plan van vorig jaar aangescherpt, en niet meer zo enorm onzeker als vorig jaar.

Ik heb er oprecht zin in dit nieuwe seizoen! Vorig jaar hebben we heel wat dalletjes gehad om de rust die we nu hebben te creëren, het kostte mij enorm veel energie en ik denk dat ik nog nooit zo moe uit een seizoen ben gekomen.

Hopelijk loopt dit jaar makkelijker en kunnen we grotere stappen gaan maken als club! Heel benieuwd welk pad ik met de turnsters ga belopen dit jaar, ik hoop dat het een mooie wordt!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.