Thoughts & Tips

Een babyshower organiseren doet je best wat realiseren..

Afgelopen zondag organiseerde ik de babyshower van Rinette. Super leuk om te doen, maar mensen wat realiseer je je dan ineens veel! Ik zette een paar realisatie momenten op papier om met jullie te delen!

Aller eerst was de babyshower een daverent succes, Rinette had niets door en heeft heerlijk genoten van een heerlijke middag, spelletjes, food, cadeautjes en heel veel gezelligheid! Super geslaagd als je het mij vraagt!

– Ik ben soms echt te perfectionistisch!
Tot verschrikking aan toe, elke keer weer iets opnieuw maken. Elke keer moest het er anders uit zien. Niets was goed. Nooit was het mooi genoeg. DAMN, wat ben ik ingewikkeld voor mezelf zeg! Het zou fijn zijn als ik dat soms wat vaker los kan gaan laten. Want het is me toch een partijtje ingewikkeld!

-Touwtjes loslaten is en blijft een leerpunt
Wil jij dit voor me doen? Is een vraag wat ik nooit zal opperen. Het is voor mizjelf namelijk nooit genoeg. Ik wil altijd nog het laatste woord doen. De finishing touch, de grand finale. Het moet van mijn hand komen anders weet ik niet zeker of het wel goed genoeg is. Ik ben zoals je van hierboven weet, nogal perfectionistisch. En dat helpt mijn touwtjes loslaten leerpunt nou niet echt bepaald..

” De grootste openbaring van de babyshower”


– Ik ben niet toe aan een baby

Die laatste was ik vrij snel achter. Want hoewel ik het heerlijk vind om babykleertjes te winkelen enzo. Maar kriebels. Hell no.. Ik vind het idee van een baby niet fijn, de bevalling totaal niet en ga zo maar door. Voor mij vrij duidelijk, en ik hoop nu ook voor jou.. Want na al die vragen van externen of wij al gaan beginnen, ben ik er definitief nog niet klaar voor. Nu niet. voorlopig niet. Nope!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.