Gymnastics

Een app die geweldig is in de sporthal!

Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken: Mobieltjes! Voor menig trainer een irritatie van hier tot Tokio! Nu kun je ze ook gaan gebruiken in plaats van verbieden! Vandaag laat ik je zien welke app ik graag gebruik in de sporthal! En wie weet kun jij straks met je sporters de interactieve wereld gebruiken in de lessen!

Aller eerst moet ik wel zeggen dat ik zelf een iphone heb. Ik weet niet hoe het zit bij android gebruikers! Sorry daarvoor alvast 😉 Ik heb nu eenmaal geen luxe leven met 2 mobieltjes!

Lets start

Het belangrijkste is de app technique te downloaden. Die ziet er uit zoals op het plaatje.
En nog leuker! Dat kost heulemaal niets! super chill natuurlijk! Want wie houd er nu niet van een gratis app, die ook nog eens super tof is?

Maar oke, Heb je de app al gedownload?

Nadat je een profiel als coach hebt gemaakt kun je al vrij snel aan de slag. Begin maar met een simpel filmpje, Ik had toevallig nog eentje er op staan. Ik heb hem laatst leeg gegooid, want na de zomer wil ik met een lege app beginnen! Deze turnster deed een spagaatsprong, gewoon op de plaats. 2 benige afzet en 2 benige landing!

Handige features

Wat kun je nu allemaal met die app? Aller eerst kun je het filmpje in meerdere afspeel snelheden afspelen. En dan met name het tragere, zodat je goed kunt analyseren. Daarnaast kun je er lekker in los tekenen, graden meten etc.! Erg leerzaam voor de turnsters, want zo kunnen ze zien hoe ze wel hadden moeten afzetten bijvoorbeeld! Daarnaast is het ook leuk om zoals bij het plaatje, te kijken hoe ver de beenspreiding was. Mooi meet materiaal! 🙂

Je kunt de filmpjes opslaan op je telefoon, maar ook opslaan in je team! Super leuk, want dan kun je de filmpjes met je sporters delen en kunnen ze zelf terug kijken en er van leren!

Maak jij gebruik van apps in je training? Laat het weten in de reacties dan ga ik die apps ook uittesten!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.