Other

De echte reden dat ik ben gaan bloggen!

Vandaag vertel ik jullie de echte reden waarom ik ben gaan bloggen. Iedereen heeft zijn eigen reden en zo heb ik dat natuurlijk ook. Bloggen is een commitment wat je aangaat met jezelf. Een band die je opbouwt met je website en waar je best wat uren voor zit! Het is dus niet echt iets wat je “even” doet! Maar waarom ik het dan wel ben gaan doen? Lees dan maar even verder 😉

Wanneer ging de knop om?

Ik had een goed gesprek met joyce, de liefste en meest geweldige collega die ik heb! Die vertelde het een en ander over haar blog en waarom ik het eigenlijk gewoon zou moeten doen.. Dit zette mij aan het denken en zorgde ervoor dat ik op 21 maart mijn blog online liet gaan.
Inmiddels ben ik al 10 maand bezig op mijn blog en super blij dat ik de stap gemaakt heb! Het is super leuk om te bloggen! 🙂 Dus een kleine ode aan joyce die mij een duwtje in de goede richting duwde! 🙂

En waarom deze blog?

My360turn staat voor mijn eigen leven als turnjuf, Ik vind dat er veel te weinig info is voor turn/acrojuffen. Ook qua tips voor turn(st)ers is er niet heel veel online te vinden. Dat moest anders vond ik. Daarnaast was ik naar een platvorm opzoek waar ik mijn “ei” kwijt kon. Niet extreem persoonlijk, maar wel het herstel van mijn knie bijvoorbeeld! Ook was dit voor mij een soort keerpuntje wat betreft mijn fotografie, ik begon het wat serieuzer aan te pakken en te ontwikkelen en ben op dit moment best content met de foto’s!

Hoe kwam je op deze naam?

Samen met Joyce had ik al honderden namen gehad, maar geen een voldeed aan mijn verwachtingen. Ik wilde niet mijn eigen naam gebruiken, daar vind ik mijn Frieze naam gewoon weg niet geschikt voor. Ik wilde iets wat over mij ging in combi met de sportliefde turnen.
Na heel veel ideetjes is de naam my360turn er uit gerold. Dat staat heel letterlijk voor mijn hele pirouette. Een rondje van 360 graden op 1 been. Matchender kon het niet. Mijn blog gaat vooral over mijn 360 graden. 🙂
Ik was blij en zorgde dat ik lekker snel online ging!

Waarom nu een .nl?

Ik ben begonnen op wordpress.com maar werd knettergek van de weinige vrijheid die je daar had. In mei  besloot ik om over te stappen naar wordpress.org daarna ging mijn blog heerlijk en word het steeds meer mijn eigen plekje! Ik ben blij met mijn blog en heb best leuke plannen voor de toekomst die langzaam meer beeld krijgen!

Ik sta altijd open voor leerpunten en ben wel nieuwsgierig wat jij vind van mijn blog! Laat je het hier onder weten?

xx Froukk

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.