Updates

Early morning thoughts

Goedemorgen lieve mensen,
Ik was bezig met een artikel voor deze ochtend, maar gek genoeg had ik geen flow om hem af te maken voor nu. Ik heb het artikel opgeschoven en zie wel wanneer ik hem af maak. Vandaag even wat early morning thoughts.

De zon schijnt, heerlijk wel aangezien dat niet zo vaak gebeurd. Toch heb ik geen ambitie om naar buiten te gaan. Ik vind binnen zitten in de ochtend zo lekker. Een latte macchiato samen met mijn tijdlijn om doorheen te scrollen, een filmpje hier en een leerzame story daar. Mijn ochtenden zijn heerlijk relaxed.

Ook waait het, dat vind ik iets minder. Vanmiddag bij DX Adventure werken en daar kunnen we geen wind gebruiken. Wat trouwens wel enorm leuk werk is, ik heb mij nog nooit zo goed vermaakt in de zomer als dit jaar. Het is er echt leuk en ik vermaak mij wel.

Wat nog een plus is van dit werk, is dat ik niet ziek ben geweest deze vakantie. Iets wat ik normaliter altijd ben. Het zal wel komen omdat ik gelijk aan het werk ben gegaan. Toch werd ik op vakantie ook niet ziek en dat is wel hoopvol voor mij.

“Early morning; gestommel in huis”

Dan hoor ik gestommel, een deur gaat open en dicht. Ah, Falco is ook wakker. Hij schuift heerlijk aan met zijn kopje koffie en we zitten in stilte. Genieten van de rust en het onstuimige weer buiten. We hebben het goed, mogen niet klagen en genieten heerlijk met z’n tweeën in Assen.

Dan komt er een sudden realisation, nog even aan het werk. Het seizoen begint bijna, straks ook nog naar DX om te werken. En vanavond gezellig met beide onze ouders en mijn broers eten. Een prima dagje zo, een heerlijk weekend en nog 9 dagen tot het nieuwe seizoen begint.

Liefs, xx
Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.