Travel

DUBLIN dag 4 – Kastelen en terugvliegen!

Vandaag hadden we voor vertrek nog een lange dag voor de boeg, we besloten om op kastelen jacht te gaan en dat is best goed gelukt! Ik neem jullie nog 1 keer mee op vakantie!

De ochtend begon best vroeg, aangezien we moesten inpakken. Na een praatje met de Airbnb eigenaar stapten we in de auto naar de COSTA coffee. Een gedogen concurrent van de Starbucks. Maar veel goedkoper en lekkerder ontbijt!

Daarna moesten we even een uurtje rijden naar TRIM Castle, een halve ruïne, maar wel heel commercieel ingesteld. Na een rondje er omheen en wat foto’s besloten we naar Hills of Tara te gaan. Op aanraden van onze Airbnb host. Daar hebben we geluncht en ook een rondje gewandeld. Deze dag was het helaas wat regenachtig en daardoor ook extra koud.

Prachtige Ruïne

Onderweg naar de Hills of Tara kwamen we een gaaf vervallen kasteel tegen. We besloten voordat we naar het vliegveld van Dublin gingen om daar nog even een tussenstop te maken. En wat denk je? Dit was het gaafste kasteel ooit. We konden er in, er op  klimmen en helemaal omheen lopen. Het was prachtig mooi en goed onderhouden. En nog lekkerder, we waren de enigste op dat moment! Lekker relaxed dus!

Eenmaal bekeken, gingen we rustig naar Dublin terug rijden. We moesten de auto weer vol tanken en de auto inleveren. Dat ging verrassend makkelijk! Op het vliegveld moesten we nog wel even wachten maar ook daar was de Security geen probleem.

” Kastelen in Dublin en omgeving zijn prachtig allemaal!”

De vlucht ging verrassend goed, al mocht de piloot best wat later zeggen dat we gingen landen aangezien hij dit zei toen we boven de zee hingen. Maar verder echt nul struggles! Na een lekkere koffie konden we naar huis en doken we heerlijk ons bedje in..

Op naar een nieuw avontuur!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.