Travel

DUBLIN dag 2 – Glendalough en meer

Vandaag stonden we vroeg op, we hadden namelijk een lange rit voor de boeg. We gingen helemaal naar Glendalough voor een prachtige wandeling! Dat was niet het enige wat we op onze 2e dag deden! We maakten heel wat kilometers namelijk.

Glendalough was ongeveer 1,5 uur rijden. Iets wat niet een extreem ver is, gezien we wel wat gewend zijn qua Limburg – Assen kilometers. Glendalough is een prachtig natuur gebied met prachtige natuurpaden! Het was een beetje winderig, een paar drupjes regen maar overall heerlijk!

We gingen aan de wandel en zagen prachtige watervalletjes plus 2 prachtige meren. Omdat de foto’s zo gaaf zijn, deel ik er hier ook nog eentje:


Is het niet adembenemend? Ik kan er zo enorm van genieten als ik er naar kijk! Het was magisch gewoon. Maar ook een flinke wandeling die het meer en meer waard was!

Na de wandeling reden we naar Wicklow. Een zuidelijk stadje wat lekker dicht bij de zee zelf is. We besloten hier een lekkere lunch te eten en een klein blokje om te doen in dit stadje.. Die lunch was overigens zo groot dat zowel falco als ik het bord niet leeg kregen!

Het is leuk om in een plek rond te rijden en wandelen, alles is heel anders dan in Nederland! Ik vond het eigenlijk best wel een prettig land, ik voelde me enorm thuis. Een gevoel wat ik in Londen ook instant had!

“Glendalough, Wicklow en Howth zijn heerlijke stadjes!”

Na onze wandel rondjes door Wicklow, besloten we rustig naar Howth te gaan om avond te eten en hopelijk nog iets van de bergen te zien. Helaas mocht Falco in de spits rijden en waren we pas in het donker in Howth.
We besloten ergens te gaan eten en nog een drankje te doen en gingen niet al te laat naar onze Airbnb. We waren best wel moe en hadden toch ook zo’n 13.600 stappen gemaakt.

Heerlijk dagje zo!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.