Travel

DUBLIN dag 1 – vliegen en autorijden HELP!

Je leest het goed, er komt weer een reeks dagboekjes aan. Vandaag gaan we het over onze eerste dag hebben in Dublin, hoe mijn vlucht was en hoe het links rijden me af ging!

Mensen wat had ik er zin in, ik had dagen voor vertrek al een goede brainstorm sessie over welke kleding ik mee zou nemen en hoe het in mijn tas moest. Dat had ik dus al lekker geregeld! Onze wekker ging heel vroeg, om 04.30 mocht ik namelijk al onder de douche springen! We moesten namelijk om 05.30 in de auto naar Schiphol rijden.. Thanx heit & mem!

Inchecken hadden we op dinsdag morgen al gedaan, lekker makkelijk online natuurlijk. Dus het enige wat we nog moesten was door de Security! En mensen wat is technologie fijn! Want het enige wat in die tray moest, waren mijn schoenen, riem en tas. In zijn geheel! super chill.

De vlucht was eigenlijk best oké, opstijgen vind ik nog steeds verschrikkelijk. Maar overall een prima ervaring! Helaas waren de laatste 5-10 minuten wat turbulent, gezien er turbulentie was. Maar overall I survived pretty good!

” Rijden in dublin is eigenlijk best makkelijk”

Van de vlucht gingen we gelijk door naar de huurauto. Iets wat Falco en ik deze vakantie voor het eerst deden. Ierland betekend alleen ook dat je links rijd ipv rechts wat wij in Nederland doen. Ik besloot deze kans gelijk aan te pakken en in de gave ford fiesta te rijden. Met een flinke dosis navigatie hulp van Falco hebben we de eerste kilometers goed overleefd en ik moet eigenlijk bekennen dat het makkelijker was dan ik dacht!

We eindigden bij onze Airbnb en een top etentje in dublin zelf! Prima dagje zo!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.