Personal

Doelen voortgang – Hoe houd ik focus?

Oeps! Daar ging iets fout. Dit artikel kwam niet om de juiste tijd online. Mijn excuses. Desalniettemin gaan we het over iets handigs hebben vandaag. Want hoe houd ik mijn focus voor mijn doelen? Iedereen pakt het op zijn of haar eigen manier aan en vandaag ga ik kijken of je iets aan mijn tips kunt hebben!

Tip 1
Het is goed om je doelen op te delen in stukken. Als ik aan het einde van het jaar 1500 volgers op instagram wil. Dan is het goed om te kijken hoeveel ik moet groeien vanaf die 800. In mijn geval betekend dat 700. Die 700 volgers heb ik 12 maanden voor om te groeien. Ongeveer 58 volgers per maand extra.  Maar instagram kan vaak giga groeien met vlagen. Dus het is handig om je jaar in kwartalen te verdelen. Op dit moment zitten we in het eerste kwartaal en eind maart moet het mijn mijn cijfers 175 volgers groei in zitten. – Leuke kant notitie is dat ik nog maar 35 volgers hoef voor dit kwartaal –

“Voor goede focus, moet je jezelf elke keer blijven confronteren met je doelen!”


Tip 2

Maak het toonbaar! Op dit moment heb ik een privé moodbord op pinterest. Dat werkt op dit moment nog best goed. maar eigenlijk moet ik er eentje maken. Dus uitprinten en op een leuke manier plakken! Zo maak je het toonbaar en elke keer dat je er langs komt is het een reminder om elke dag niet te vergeten wat je doelen zijn!

Tip 3
Meerdere wegen leiden naar Rome! Oftewel, lukt het niet op manier A ga dan opzoek naar manier B! Hoewel dat niet altijd even makkelijk is, blijkt dat ook weer niet zo intens moeilijk te zijn. Denk out of the box! Zorg dat je research doet om het wel voor elkaar te krijgen en verfris jezelf!

Heb jij nog een ultieme tip om je doelen te behalen? Reageer hier onder! 
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.