Christmas

Doelen voor december – Wat wil ik echt doen de komende maand?

Zo, ik ben weer terug van weg geweest. Even een paar dagen rust. Maar nu komt december wel heel dicht bij en dat betekend dat de leukste tijd van het jaar voor de deur staat! Wat ik nu echt wil doen deze maand? Ik deel het je vandaag!

– Kerstmarkt
Vorig jaar hebben Falco en ik veel kerstmarkten in het zuiden bekeken, Maastricht en Valkenburg waren super mooi! Dit jaar spenderen we de meerderheid van de tijd in het noorden en dat betekend eigenlijk dat we in het noorden wel even aan de bak mogen. Want ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om niet naar een kerstmarkt te gaan!
Groningen staat sowieso op het lijstje en als het lukt wil ik dit jaar ook naar de kerstmarkt in Bourtange! Lijkt me super vet!

– Kerstbios
Deze maand zijn er een aantal kerstfilms in de bios. The grinch is in nieuwe tekenfilm formaat en mary Poppins draait ook. Deze laatste film is niet officieel een kerstfilm, maar wel een van mijn favoriete in deze periode! Stiekem hopen Falco en ik ook dat er weer een home alone film in de bioscoop gaat draaien. Vorig jaar zijn we namelijk naar Pathé geweest om Home alone 1 te kunnen kijken! Super leuk was dat!

” samen er op uit in december is het leukste! “

– Kerstschaatsen
Falco heeft nog nooit op schaatsen gestaan beweert ie. Iets wat ik me niet kan voorstellen. Naast dat ik het erg leuk vind, lijkt het me ook erg leuk om Falco te zien schaatsen. Schaatsen is voor mij een soort 2e natuur, ik ben er namelijk mee opgevoed. Maar blijkbaar is dat iets wat je niet door heel Nederland als basis beweegsellen ziet!

We hebben verder genoeg gepland om de hele maand december door te komen, hier vertel ik uiteraard a.s. vrijdag iets meer over. Want ja mensen! December komt er aan en dan is het ook kerst op mijn blog!

xx 

Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.