Health

Dit voelt als vreemdgaan.

Normaliter zie ik de een om de 2/3 weken. Nu zie ik een ander elke week voor een korte periode zelfs meer. Het voelt een beetje als vreemdgaan, maar toch voelt het op dit moment even beter.. Waar ik het over heb? Klik gauw verder.

Toen het weken geleden mij in mijn rug schoot, was het niet gemakkelijk.
De een kon het alleen tot zekere hoogte losmaken. De ander was ik nog nooit geweest. Toch ben ik nu bij de ander in behandeling en even niet meer bij de een geweest. Ergens voelt het als vreemd gaan, maar gezien het mijn lichaam helpt, ook weer niet.

Ik heb het natuurlijk over de fysiotherapeut en de chiropractor.
Normaliter ga ik elke 2/3 weken naar mijn fysio toe, alles wordt losgemaakt, gecheckt en alles. Tot het mij paar weken terug in de rug schoot. Ik ben toen op advies van mijn coach naar een chiropractor geweest. de eerste sessies waren niet leuk, maar inmiddels voel ik wel verschil.

“Ik ben aan het vreemdgaan voor mijn gezondheid”

Dankzij de Chiro sta ik niet meer 2,5 cm scheef, mijn bekken stond wel recht maar mijn heup zelf niet. Wie had dat gedacht? Ik niet.
Inmiddels heb ik onderhoud sessies en hoef ik steeds minder heen.
Mijn plan is dan wel weer om op te bouwen naar de fysio, want dat vindt ik super fijn. Maar op dit moment is 1 keer per week Chiro voldoende.

Natuurlijk ga ik niet vreemd en is dit eigenlijk gewoon een mega clickbait title geweest. Toch kan het soms raar voelen als je naar x aantal jaren 1 fysio hebt gehad, een ander je lijf laat aanpassen. Inmiddels voelt het niet meer raar, maar helemaal prima, aangezien ik weet dat er veel verschil tussen de twee zit!

Ben jij wel eens bij een chiropractor geweest?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.