Disclaimer

De teksten en foto’s op My360turn worden gemaakt door mijzelf, Froukje de Graaf. Op deze teksten en foto’s rust dan ook copyright.  Uitzonderlijk komt het wel eens voor dat ik een foto van pixabay pluk omdat het me soms maar niet lukt de perfecte foto te schieten. Als dat zo is, zal ik dat vermelden onderaan het artikel. De foto’s van interviews zijn gemaakt door de geïnterviewden en hebben toestemming gegeven om deze foto’s op deze website en mijn social media kanalen te delen.

Recepten en workouts
De recepten en workouts die ik deel bedenk ik ook zelf. Weliswaar komt het wel eens voor dat ik van een bestaand recept een my360turn versie maak. Dat recept heeft dan voor inspiratie gezorgd. Desondanks wordt het door de aanpassingen wel mijn eigen recept.

Ik wil absoluut niet andermans creativiteit in de weg staan. Tref je een recept van mij dat je ergens anders eerder zag (great minds think a like)? Laat het me dan vooral weten. Dan pas ik de post aan met een link naar degene die hetzelfde recept eerder heeft bedacht.

Samenwerkingen, voor bedrijven:
Ik werk graag samen met bedrijven waar ik iets mee gemeen heb. Dat kan zijn omdat jullie net zo sportief zijn als ik, houden van turnen of andere sporten, sport/health producten op de markt brengen, lesgeven aan jonge of oudere sporters, genieten van het leven of je bezig houdt met zelfontwikkeling. Maar wat betekent een samenwerking met My360turn nou echt?

Wanneer je met mij een samenwerking aangaat, betaal je voor een origineel geschreven artikel met (indien nodig) foto’s van mijn hand dat op mijn website wordt geplaatst. Het kan zijn dat ik een fotograaf inhuur om foto’s te maken maar dat vertel ik dan uiteraard (ook in de bewuste blog/review). Het artikel wordt uiteraard ook gedeeld via Instagram, Facebook, Twitter en indien van toepassing, LinkedIn. Do-follow links gebruik ik niet in gesponsorde artikelen. Iets met regeltjes van Google.

Op alle content rust auteursrecht. Als je een foto of tekst van mij wilt delen, waardeer ik het als je eerst even komt vragen of dat oké is. Links naar artikelen mag je natuurlijk altijd en overal publiceren.

Natuurlijk zijn deze regeltjes niet zo strak en scherp als ze hier staan. In overleg is er van alles mogelijk.

“Disclaimer: Eerlijk zijn is enorm belangrijk!”


Samenwerkingen, voor de lezers

Als ik een leuke samenwerking aanga, zal ik altijd eerlijk zijn. Als ik iets opgestuurd krijg waar ik niet zo blij mee ben, vertel ik het je of ik schrijf er geen artikel over. Maar je kunt van mij verwachten dat ik je geen leugens voorschotel. Hoe makkelijk dat soms ook zou zijn. Ik wil dat je mij vertrouwt en dat je kunt geloven dat wat ik zeg over een product ook echt mijn mening is. Als ik betaald krijgt voor een artikel (dat kan zijn in geld of in natura) dan maak ik daar ook geen geheim van. Liegen heeft niemand wat aan.

Zie je onderstaande afbeelding bij een review? Dan weet je dat ik de producten heb gekregen en/of ik voor het artikel betaald kreeg.

Als ik iets zelf heb betaald, dan vermeld ik dat ook. Zodat je weet dat het artikel me geen cent oplevert. Want ook daar moet en zal ik eerlijk over zijn.

Vragen? froukje@my360turn.nl Of vul het contactformulier in op de website.
Al het bovenstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt.
Zodra je mijn blog bezoekt, ga je gaat akkoord met deze disclaimer.