Coaching

Deze dinsdagen dit seizoen.. ze zijn killing

Vanmorgen kwam er niets online. Nu inmiddels staat het online, maar je zult je vast afvragen hoe het kan dat er niets online kwam. Want deze dinsdagen, die zijn heftig!

Lieve mensen, de hectiek is op dit moment killing! Het is super druk op dit moment. Ik werk 6 dagen in de week, en ik vind het heerlijk. Maar de dinsdag is toch wel intens killing! Ik stap namelijk rond 13.15 in de auto naar mijn werk. Ik begin met opbouwen rond 14.00 en om 14.30 begint de eerste les! Vanaf daar werk ik 4,5 les af en vertrek ik om 18.30 richting het vertrouwde leek. Daar geef ik nog een selectie training van 2 uur en dat betekend dat ik klaar ben om 21 uur.

Voor dat ik kan eten is het 22.00, inmiddels doen we dat gelukkig bij mijn ouders, die wonen dichterbij. Anders zou ik pas rond 22.30 kunnen eten. En dat is zelfs in mijn begrippen veel te laat! Daarna zijn we pas rond een uur of 00.00 thuis. Want om 23.00/23.15 heb ik gegeten, wat gedronken en bijgeklets met mijn ouders. We moeten dan nog een 3 kwartier rijden naar huis. Niet erg, maar als ik daarna nog een blog wil schrijven is dat wel een dingetje.

Je begrijpt dat dinsdagen voor mij soms best wel heftig zijn..

Zowel qua tijden, als fysiek. Ik sta 6,5 uur fanatiek te doen. Iets wat me gisteravond even op brak. Ik was oprecht kapot aan het einde van de training. Voor het eerst ging ik echt zitten tijdens een training. De autorit naar huis was een uitdaging en mijn vermoeidheid was enorm aanwezig. Gelukkig hoefde ik niet naar huis te rijden, want Falco zijn auto stond thuis! En dat maakt het veel makkelijker.

Ik sliep vannacht als een baksteen, iets wat ik prettig vind! Want aan mijn slaap licht het in ieder geval niet!
Ik ga proberen om op zondag de artikelen voor maandag en woensdag klaar te hebben. zodat ik de rest door de week zelf kan schrijven en minder druk op mij heb!

Sorry mensen, een nieuw seizoen geeft weer nieuwe puzzels met zich mee!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.