Personal

Dear you, persoonlijk met een liefdevolle touch..

Vandaag een persoonlijk artikel voor jou. Gewoon omdat het kan, omdat je leuk, geweldig en awesome bent.

Dear you, Vandaag schrijf ik een brief naar je. Niet wetende of hij überhaupt online komt. Maar he, Ik doe een poging en ik weet ook dat jij hem sowieso zult lezen.

Vandaag is het donderdag en ik zit voor mijn laptop met een bonzend hart. Je bent geweldig en houd me in mijn macht! Ik hou van je maar durf het nog niet te zeggen.. je weet het wel maar we spreken het beide niet uit. Omdat we het nog niet durven of bang zijn dat het zaterdag het niet is.
Ik snap dat net zo goed als jij. Maar mocht ik je zaterdag zien en het klikt zoals ik hoopte, dan gooi ik het er ook uit gewoon.

Mijn buik doet al de hele week gek, iets wat niet zo gek is met al die vlinders op dit moment..Dear you
Je zet mijn leven op je kop en ik zou niets liever willen dan consequent bij je zijn. Je bent geweldig en ik denk dat ik oud met je wil worden.. Zo voelt het nu. en dat is bijzonder. ik heb dit nog niet zo heftig gevoeld als eerst..

Ik laat het over mij heen komen. Wie weet is het niets, wie weet ben je alles wat ik wil!

Een week later

Nu een week later, die vlinders zijn nog extremer dan een week hiervoor. Elke keer als jij wat zegt, typt, stuurt ben ik de draad kwijt. Je zet mijn wereld op zijn kop en ik geniet er heerlijk van, meer dan ik eerst kon bedenken. Wie kon mij 3 weken terug vertellen dat ik nu helemaal verliefd zou zijn? Ik niet! Ik had geen behoefte aan een relatie, of überhaupt contact met mannen op die manier. Tinder scheepte ik af en alle pogingen van iedereen om dates te maken mislukten gigantisch..

Maar toen ik uitte naar jou dat ik je leuk vond bleek dat het zo intens wederzijds was, dat we binnen 2 weken ook al een date hadden gepland. Ik was zo enorm zenuwachtig dat ik niet functioneerde de rest van de week..
Het weekend was geweldig. Meer kan ik niet zeggen..

Ik vind je leuk, op zoveel meer manieren dan die er bestaan! ♥

xx Mij

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.