Personal

Dear bestie, I’m so proud

Lieve jij, mijn bestie a.k.a. beste vriendinnetje sinds mijn 10e.. al 15 jaar zijn we buddy’s en ik vertel je veel te weinig hoe trots ik op je ben! Vandaag staat helemaal in helemaal in het teken van jou!

Ik bewonder je..
Met heel mijn hart en ziel, je heb zoveel passie voor alles wat je doet, je bent zo heerlijk recht door zee en altijd rechtvaardig.
Je houdt zo zielsveel van je wederhelft en van je kleine mannetje! Je hebt zoveel liefde in je hart en ik ben blij dat ik daar elke dag een klein beetje van mag ontvangen!

Je doet het geweldig!
Je bent nog maar kort moeder en ik kan er niets anders van zeggen dat je het geweldig doet! Elke stap is een nieuwe stap, hoe spannend deze ook is.. Je pakt hem met beide armen aan en laat zien wat je kan!  Je bent sterk en een voorbeeld!

Ik ben zo enorm trots op je!
Want hoewel niet alles volgens plan gaat, past het plan zich aan en draag jij hem gewoon weer verder. Zeuren zul jij niet snel, maar vechten dat is jouw wel toe vertrouwt! Je bent de bestie die iedereen wil in zijn of haar leven.

” You are really my bestie!”

En hoewel dit allemaal erg slijmerig klinkt, meen ik het wel. Ik weet dat ik te weinig laat merken hoeveel ik van je hou, je bent een rots in mijn branding (of hoe zeggen ze dat ook alweer?) en mijn steun en toeverlaat. We appen geen hoofdstukken aan stof, we zien elkaar niet dagelijks.. Dat weet ik allemaal en Sneek vs Assen is ook geen excuus. Maar er is geen dag dat ik je niet in mijn gedachten voorbij laat komen. (Kwijl) Ik ben denk ik al mijn gladde praatjes nu wel kwijt op dit papier..

Lieve Rinette, ik ben dankbaar dat wij vriendinnen zijn!

xx mij

ps. tijd voor een nieuwe foto 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.