Uncategorized

De week was raar, vooral fysiek.

Afgelopen week was een rare week, niet zo zeer mentaal. Maar vooral fysiek gezien. Naast wat “onderhoudsbeurten” bij de fysio en de Chiro is er van alles gebeurt wat toch wel bijzonder is. Vandaag vertel ik je wat er zo raar was!

Sinds quarantaine kon ik niet naar de fysio of de Chiro. Super balen, want ik heb om de x aantal weken onderhoud bij de een en dan weer bij de ander. Alles om maar te zorgen dat ik minimale pijn heb en gewoon alles kan blijven doen. Toen kwam quarantaine en toen was dat feestje voor 2 maanden voorbij.

Ik heb geprobeerd goed te stretchen en de foamroller te gebruiken. En opzich was ik oprecht niet ontevreden. Maar op den duur voel je gewoon dat het klaar is en dat je wat “onderhoud” moet hebben van professionals. Dus aan het begin van de week kon ik bij de fysio terecht. Volledig in protocol. En donderdag had ik eindelijk een afspraak bij de Chiro. Wederom vol met protocollen, maar dat maakte het niet minder wenselijk!

Helaas was na 1,5 dag mijn lichaam nog niet weer op het oude niveau. Ik had hoofdpijn en zelfs extreme buikpijn. Eerst dacht ik dat het weer die tijd van de maand was, maar na dat ik mijn agenda checkte, kwam ik er achter dat het niet zo was. Ik voelde mij prima, was wellicht een beetje gestresst maar niet dat ik “mentaal niet okay was”.

Toch zet het je vragen. Ik had weer iets toegevoegd sinds quarantaine waar ik veel afstand in had genomen. Misschien had ik toch meer stress dan ik dacht. De hele avond snapte ik het niet, maar nu ik er over nadenk weet ik het wel. Ik heb een fysieke paniekaanval gehad. Niet emotioneel, maar lichamelijk. En mensen dat is kut.

Nu nadenken hoe ik dit moet oplossen. Want dit is alles behalve prettig.

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.