Thoughts & Tips

De mensheid,soms begrijp ik het niet.

Waarom zijn sommige mensen zo kwaadaardig, waar doen sommige mensen raar. Gedachtes die op dit moment vaak door mijn hoofd spoken, want zeg nou eerlijk, het gebeurd zoveel! Ook vandaag deel ik een hersenspinsel met je, want de mensheid, dat is een raar iets..

Ik wil je graag begrijpen, waarom je zo bent zoals je bent. Ik wil het graag snappen, omdat ik het gewoon weg echt niet kan vatten. Bewust dingen roepen om mensen te kwetsen, bewust dingen delen om mensen naar beneden te halen. Ik snap en begrijp er helemaal niets van! Hoe kan iemand zo zijn, hoe kan iemand zich zo gedragen?

Waarom zou je bewust mensen kwetsen, wat is hier je doel. Waarom iemand kleineren, wat bereik je hier nu mee?
Zoveel vragen, zo weinig antwoorden. Mensen zijn raar en dat wordt maar weer bevestigd. Zonde is het, dat door zulke mensen het kapot gaat. Dat door zulke mensen je leven zuur gemaakt kan worden. Niet alleen voor mij, maar ook voor zoveel anderen. En vaak, maar door 1 persoon.

We laten het teveel toe, mensen mogen dit doen. Omdat we niet snel genoeg de rem in drukken. Super dom van ons zelf, maar is het afrekenen van ons zelf wel eerlijk hier in? Iemand anders probeert op vele manieren je te breken, en je geeft jezelf meestal de schuld. Hoe knap is het, dat sommige mensen dat kunnen. Ze zouden er haast een prijs voor mogen ontvangen. Want eigenlijk misleiden ze jouw eigenwaarde en buigen ze die om naar iets wat niet matcht met jouw leven, jij als persoon.

‘ Mensheid is raar’

Ik snap dit soort mensen niet en dat zal ik denk ik ook nooit doen. Dit zijn zieke mensen, die zich zelf helemaal geweldig vinden, maar niet zijn. 9 van de 10 keer toch wat jaloers zijn, tja, dan ben je de lul. Narcisme ligt hier heel dicht bij, iets wat me dan weer nul verbaasd heeft. Maar dat het niet klopt, is één ding wat zeker is!

Ik ben blij dat je gaat, ik hoop dat het zo blijft.
Tot nooit weer ziens. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.