Updates

De druk van social media. Hou toch eens op!

Laatst werd mij gevraagd of ik nog wel samen was met Falco, iets wat heel bijzonder is want we wonen gewoon samen. Ik vroeg uiteraard waar dit vandaan kwam en het antwoord was best schokkend en had te maken met social media.

We zijn facebook official, veel mensen die mij op facebook hebben zouden in theorie het daar moeten kunnen zien. Want he, dat staat online, maar blijkbaar is dat niet voldoende. Want de vraag kwam er en dat is dus niet gecheckt. Nee het kwam omdat Falco en Ik weinig tot nooit foto’s van ons samen online gooien. En dat vond ik best shockerend.

Want hoewel we tegenwoordig veel meer delen me de hele wereld, is het blijkbaar sociaal verplicht dat ja alles van je leven moet delen. En dat vind ik zo’n bullshit, echt, ik kan me daar best wel kwaad om maken. Ik deel alleen dat wat ik wil delen en als dat toevallig geen foto van Falco en mij is, dan is dat jammer.  Wij zijn al meer dan 15 maanden een stel en dat bevalt ons nog steeds heel goed. Maar de druk om elke keer een insta of facebook waardige foto te maken, staat ons beiden een beetje tegen en hebben we niet zo heel veel zin in.

Daarnaast is het de laatste tijd mega druk en hebben zowel falco als ik weinig tijd voor het social leven wat er tegenwoordig haast van je geist wordt. Sorry mensen dat we niet voldoen aan het ” perfecte social life”. Maar we zijn heel gelukkig met elkaar en vermaken ons prima online en offline!

” Social media is soms gewoon kut.”

Mijn werk seizoen is bijna voorbij, we gaan leuke dingen doen in de vakantie! En misschien, heel misschien plaatsen we ook wel eens iets samen op social media, maar alleen als we daar zin in hebben 😉

Ben jij soms ook zo klaar met de socialmedia druk?

xx Froukk

Ps. Mijn blog ritme gaat een beetje veranderen. 4 artikelen lukt op dit moment goed, die worden verdeeld over Maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Allemaal op 09.00 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.