Christmas

☃ De advent kalender van het jaar 2017 – DIY

Vandaag laat ik jullie mijn DIY van mijn advent kalender zien. Ik moet bekennen dat met alle hectiek ik een beetje “lui” ben geweest! Hoe lui ik was? Kijk snel in dit artikel, dan kom je er achter!

Vorig jaar had ik best een gave DIY gemaakt van mijn Advent kalender!
Dit jaar wou ik mijn cadeautjes kopers niet limiteren over de grootheid van cadeau’s. Dat maakte het vorig jaar nogal lastig! Ook waren de kopers dit jaar anders! I tell you more about it!

Kopers!

Dit jaar had ik maar 3 kopers! Natuurlijk zat Falco in het complot. Dat kon ook niet anders! Hij was de persoon die het laatst opzoek ging naar 7 cadeautjes. Het leuke van dit was wel dat ik ze moest inpakken en we daar een challenge voor hebben opgenomen! Het was hilarisch! Natuurlijk was Rinette ook dit jaar weer van de partij! Helemaal leuk, door de drukke haar drukke schema is zij uiteindelijk maar voor 6 cadeautjes opzoek gegaan! Naast deze twee lieverds, was Carmen ook van de partij! Zij begon gelijk met cadeautjes halen en kreeg het voor elkaar om 10! cadeautjes te kopen voor onder mijn budget van 15 euro p.p.!

Manier van inpakken?

Ik had dit jaar besloten om gewoon 2 soorten papier te doen voor het inpakken. Het kwam allemaal in deze gave mand met kerstversiering er omheen! I Love it!  Het is zo sfeervol dit keer! Heerlijk! Ik heb dit jaar geen speciale verpakkingen of knutselachtige manieren bedacht! Ik had er gewoon weinig tijd voor dit keer. Wat wel anders is, is dat Falco alle nummering heeft gedaan! Ik weet dus oprecht niet wat cadeau 1, 2 en alle anderen zijn! Spannend! 🙂

Meer dan 1 advent?

Dit jaar heb ik 2 advent calender, hoe heerlijk is dit? Falco en ik hebben beiden een chocolade advent kalender van de Action gehaald! Dus ik heb naast een cadeautjes ook chocolaatjes heb dit jaar! 🙂

Wat voor Advent doe jij dit jaar?

Merry X-mas!
xx Froukk

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.