Gymnastics

De 6 verschillende turnsters in de turnhal!

Elke turnhal heeft verschillende turnsters. Het is eigenlijk hilarisch hoeveel verschil er in kan zitten, vandaag deel ik de 6 varianten die ik het meest tegen kom.

De diva turnster – a.ka. ik kan alles wel.
Deze turnster heeft een flinke dosis attitude, ze is van mening dat ze alles wel weet en heeft voor haar gevoel niet zoveel “hulp en training” nodig. Ze kan het immers wel!

De onflexibele turnster.
Niet elke turnster is lenig, voor sommigen is het gewoonweg niet weggelegd om flexibel te zijn. Hoe hard deze turnsters ook trainen, het verschil zal altijd minimaal zijn.

De praat graag turnster.
Deze turnster heeft altijd een verhaal klaar staan, er is altijd wel iets gebeurt in haar leven en ze is niet bescheiden als het om het delen van dat verhaal gaat.

De hardwerkende turnster.
En dan heb je de hardwerkende turnster, deze turnster zal (bijna) nooit klagen. Ze werkt enorm hard, heeft duidelijke doelen en doet er echt alles aan om dit te halen. Ze is heel erg toegewijd!

“Er zijn wel meer dan 6 verschillende turnsters in de zaal,
maar deze vond ik het meest opvallend!”

De als jij het doet, doe ik het ook turnster.
Deze turnster is vrij onzeker, ze twijfelt aan zichzelf en heeft af en toe de denkbeeldige “schop onder haar kont” nodig. Deze wil ze niet van een train(st)ers, maar heeft ze het liefst van een mede turnsters. Als die het doen, dan durft deze turnster ook wel!

De mentale turnster.
Overal is er wel iets wat mentaal in de weg zit, de mat ligt scheef, de plank staat niet goed. Zelfs een ander balkmatje als normaal zorgt ervoor dat de turnster niet “optimaal kan presteren”.

Welke turnsters heb jij allemaal in de zaal rondlopen?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.