Intentions

Dat was hem dan, 2019 is voorbij

2019, ook ik schrijf er vandaag een klein verhaaltje over. Mijn 2019 kun je het beste omschrijven als een wip wap. Het ging op en neer, van hot naar her.

Het jaar begon mooi, ik ging op reis met Falco naar Dublin. Een super mooie reis met een gave linksrijdende ervaring en herinneringen. Mijn werk ging steeds beter. Ik groeide in mijn doen en laten en wist een geslaagde uitvoering met mijn groepen neer te zetten. Er werden medailles gehaald, nieuwe elementen geturnd en uit eindelijk had ik een welverdiende vakantie!

In plaats van alleen maar vakantie vieren heb ik dit jaar bij DX Adventure gewerkt, een leerzame en leuke periode die ik maar kort heb onderbroken door een geweldige vakantie op Tenerife met Falco te spenderen.
Wat hebben we er genoten, het was mooi enorm ontspannend en alles zo dubbel en dwars waard.

Helaas liep ik een rugblessure op, die dankzij mijn Chiro en fysio bijna volledig over is gegaan. Het nieuwe seizoen begon in vogelvlucht. Het eerste deel ging te snel. Ik liep mijzelf zo enorm voorbij, dat de laatste weken van dit jaar meer overleven waren dan genieten. Activiteiten kosten energie, en balanceren van alles lukt mij niet meer. Deze vakantie heb ik weinig tot geen werk nog gedaan. Ik probeer mijzelf ook echt voor op

Ik hoop dat mijn 2020 het jaar wordt dat ik mijzelf en de belangrijke zaken omarm en dichter bij mijzelf blijf staan en dit ook duidelijk aangeef.

Het zal een uitdaging worden, maar ik ben er wel klaar voor!
Tot volgend jaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.