Cursus 1/4 begonnen – Worth it

2019 staat in het teken van cursussen volgen, mezelf verrijken met leerzame stof en mezelf verdiepen in van alles. Vandaag vertel ik je welke cursus ik inmiddels mee begonnen ben en waarom!

De eerste cursus van dit jaar is Worth it, van Celine van het Wout. Een online cursus over het bepalen van je eigen uur tarief als zzp-er of eigen baas. Als beginnend ondernemer vond ik dit het juiste moment om de cursus te starten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat Celine een hele slimme kijk heeft op het ondernemerschap en ik daar heel veel van kan leren!

Maar oké je eigen uurtarief bepalen. Wat heb jij daar nu aan Froukje?
Nou, zoals jullie weten heb ik mijn eigen bedrijf, als in mijn blog is mijn bedrijf en ondertussen ben ik met allemaal projecten achter de schermen bezig zodat ik straks naast het lesgeven een vast inkomen heb. Iets wat veel vastigheid geeft voor de toekomst.

Bij economie heb ik vroeger nooit voldoende opgelet, ook maatschappij leer en bedrijfskunde was ik vooral aan het kloten. Nu een behoorlijke sprong aan jaren later heb ik daar toch wel spijt van. Maar ja, daar kan ik niets meer aan doen. Hoe ik er de komende periodes me er in ga verdiepen is bepalender.

Dankzij deze cursus hoop ik een beetje extra informatie in mijn systeem te krijgen waardoor ik als ondernemer sterker in mijn schoenen zal staan en mijn merk (mijn bedrijf) kan laten groeien. Niet zo zeer marketing technisch of iets dergelijks. maar mijn prijs is toch wel enorm bepalend voor de groei van mijn bedrijf.

“Door een cursus te gaan doen hoop ik mezelf te verbreden
op verschillende vlakken!”

Als #worthit is afgerond (eind deze week), dan is het streven dat ik de volgende cursus ga doen in April. Daarna eentje in Juli en eentje in Oktober. Zo kan ik mooi 4 cursussen doen dit jaar die lekker verspreid zijn. Zonder mezelf te over informeren. Mijn ervaring is namelijk dat ik dan in een gat ga vallen en mezelf ga overwerken!

Doe jij wel eens een online cursus?

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.