Intentions

Cozy Sunday, mijn favoriete dag van de week!

Elke week is druk en hectisch, ik heb super veel te doen en heb weinig rust. Maar zondagen zijn relaxed en magisch. En die zondagen heb ik ook oprecht nodig, vandaag vertel ik je waarom!

Samen wakker worden, een kopje thee zetten of een latte macchiato. Samen sporten en door naar huis om lekker te relaxen. Damn mensen, deze dagen heb ik enorm nodig om op te laden. Want 2 clubs runnen, kost mij toch meer energie dan ik dacht. Ik ben leeg, maar druk en kan soms geen motivatie vinden om te werken. Puur omdat het zoveel is.

Hierdoor zijn dagen zoals deze mijn favoriet, Falco gamed, ik kijk Pinterest en youtube. Ook vindt ik het heerlijk om in de keuken te staan om te bakken. Zo maakte ik afgelopen weekend een Pumkin Pie. Ik ben niet zo’n ster in de keuken vind

Als we niet aan het bakken en aan het chillen op de bank zijn. Dan is er vast iets wat ik kan opruimen en organizen. Mijn DIY skills en interesses worden steeds groter. Wie weet krijg ik nog eens 2 rechter handen in plaats van 2 linker handen.

“Cozy Sundays are the best”

En met mijn blog prutsen is een van de favorieten om op een cozy zondag te doen. Zolang ik maar niet fancy hoef te zijn. Want cozy days zijn eigenlijk ook pyjama days. Hier dus even een kleine samenvatting met alles wat ik het liefste doe op zondag;

  • Pinteresten
  • Bakken
  • Bloggen
  • Youtube/films kijken
  • Organizen
  • Lezen
  • Do It Yourselfen

Nu is de big question; Wat vindt jij het heerlijkste om op je vrije dag te doen? Ben jij meer een wandelaar, of muziekluisteraar? Houdt jij meer van een fancy zondag, of is casual en pyjama meer jouw ding?

Laat het weten in de comments!
xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.