Thoughts & Tips

Corona update weet ik hoeveel..

Toch maar besloten om over te stappen in het Nederlands. Engels bevalt wel maar merk dat ik er nog niet altijd thuis in ben. Wie weet wordt mijn blog wel twee talig! De afgelopen dagen heb ik een paar realisatie’s gehad en die wil ik met je delen.

Want kunnen we ook positieve dingen uit het hele Corona gebeuren halen?
Voor mijn gevoel wel! Tuurlijk is het super naar allemaal, missen we elkaar en onze “normale” leventjes. Maar wat is nu super positief in deze tijd?

Hoewel ik nu echt puur voor mijzelf spreek is mijn mentale gesteldheid al flink verbeterd/tot rust gekomen. Ik was toch behoorlijk gestresst voor als de afgelopen periode. En merkte de afgelopen weken dat deze periode mij denk ik wel een soort van gered heeft. Mega plus punt dus!

Een ander positief punt is dat het duidelijk is wat mijn essentiele activiteiten zijn: Gezellige dingen doen met familie, sporten. Turnen is mijn werk en dat vindt ik geweldig, maar ik “overleef” ook zonder.

Ik heb meer waardering voor Falco deze tijden. We trekken het “gek genoeg” echt super goed zoveel bij elkaar zijn. Beter dan dat we beiden werken. Iet’s wat we beiden echt totaal niet verwacht hadden. Spelletjes spelen we een heleboel, Yathzee, Qwixx maar ook PS4 spellen enzo.

Dingen waar ik ook wel aan kan wennen: 1,5 meter afstand in winkels. Ook de schone karretjes zijn een verademing! Iets wat ik ook wel een top punt vind, is dat we die 3 zoenen afschaffen. Ik mis ze totaal niet.

Zo heeft het voor mij best wat voordelen nog deze periode. Het is niet vlekkeloos en ik mis ook echt bepaalde dingen enorm! Maar soms kun je beter positief dingen bekijken dat in je verdriet/gemis gaan hangen. We kunnen er nu even niets aan doen en dat is okay!

Stay safe 
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.